2777
2789
عنوان

يه چيز خيلي بدي شنيدم..😔#خيانت

247 بازدید | 8 پست

من دوتا نوه ي خاله دارم ك ميشن دخترعمه و دختردايي

دختردايي با يكي دوست بود و زنش شد باهم ازدواج كردن و عاشقانه همودوست داشتن چن ساليم باهم بودن و پسره ي خونه ي ٢٠٠٠متري برا دختره ساخت و نگم چ خونه اي عالييييي و لاكچرررري❤️

ولي امشب متوجه شدم دخترعمش با شوهرش رفيقه يني شوهرش داره بهش خيانت ميكنه يكي پيج دخترعمه رو ي جوري هك كرده و فهميده باهم درارتباطن..😔😔

چ دنياي بدي شده ادما ب زنوشوهراي خودشون قانع نيستن حتما بايد گزينه دوم باشن

خيلي دلم واسه دختر سوخت هيچي كم نداره م از ظاهر ن باطن😔😔😔ايشالله خدااهلشون كنه و جداشيم ازهم خيلي وحشتناكه من ازخيانت متنفررررررم

پ ن:نبايد بپرسيد چجوري هك كرده من واقعا نميدونم بااون شخص خيلي صميمي بوده ي جور هك كرده ديگه

خيانت_نكنيد🖤# 💔

جدا بشيد طلاق بگيريد تنها بمونيد ب حال خودتون بميريد ولي ب همجنس خودتون خيانت نكنيد توروخدا😭😭😭🖤🖤🖤🖤

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

من ک نفهمیدم چی ب چیع

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك كن دخترعمه با شوهرت بهت خيانت كنن

اون دختر عمه هه چقدر خار و پسته چقدر اضافیه ک میاد سر زندگی این

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خدا لعنتش كنه با چندنفررفيقع و اينم بگم دخترعمشم خونه زندگي عالي داره و بچه

شوهر داره؟