2777
2789
عنوان

موبلنداچطورموهاتون همیشه تمیزه؟؟

205 بازدید | 27 پست

خسته نباشیدبچه ها من موام تاپشت باسنمه خیلی سخته برام شستنشون شما با چه شامپوی یا....‌میشورید من همش احساس میکنم خوب شسته نشده کچل شدم دیگه بس شستم خیلیم صافن به سختی میشه فرمشون دادولی اطرافیام نمیزارن کوتاه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با کلییر 

و ضد شوره 

و تقویت کننده 

ینی تو حموم ۳ بار شامپو میزنم 

مال من از باس.نم یکم پاینتره

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

موهای منم خیلی بلنده بسختی میشورم 

ولی همیشه تمیزن

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

من کوتاه کردم 

تا روی ب ا سنم بود من خسته شدم هی میریخت رو زمین بین غذا 

شاید باورتون نشه توو یخچالم موهام پیدا میشد مامانمم وسواس هی میشست هی جارو برقی هی غررررر

منم رفتم پسرونه زدم کوتاه نکن حیفه اگه نمیریزه

موهای خودم تا روی باسنم‌بود تازه کوتاه کردم

پ صد در صد داری حسادت میکنی 

تف واقعا ک 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ازت انتظار نداشتم

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
2790
2778
2791
2779
2792