2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 22 پست
والا ملت تعریف میکنن میرن همه جا باهم رابطه هم دارن تو خیابون تو ماشین تو طبیعت صحنه ندیدی بنطرت این ...

اره والااا😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

شاید عقد نبودن  و اینکه خب نامزدیه دیگه

اره دقیقا زمانی که صیغه باشی و حتی عقد کنی ما شمالیا میگیم نامزدی عروسی کنی که میری خونه خودت 

و دوران دوستی که اصلا به هم محرم نیستن 

خاک برسر کن غم ایام را ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجای کاری عزیز من الان بالای ۹۹ درصد دوستیا به رابطه ختم میشه بالاخص دوستیای بلند مدت هرکی ام میگه ن ...

خب حتما رابطه در حد عشق بازیه نه دیگه دراون حد

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

خب حتما رابطه در حد عشق بازیه نه دیگه دراون حد

از نظر من رابطه رابطست‌.اونی که تا اخرش نمیره از ترس و این چیزاست.والا عشق بازی چه فرقی داره با رابطه

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
دوران صیغه شبا پیش هم بودید؟

فقط شبا نبود که کلا پیش هم بودیم حتی مسافرت هم رفتیم 

ولی خدا شاهده 6ماه تمام صیغه بودم پیش هم خوابیدیم ولی نه اون بدن منو دید نه من اولین رابطمون دقیقا واسه شب عقدمون بود 

افرین از پسر جماعت بعیده چنین چیزی

دقیقا 

مامانم هی میپرسید رتبطه داشتین میگفتم نه 

درحدی بود که به همسرم شک داشتم شاید سرد باشه ولی بعد عقد کلا متوجه شدم نه سرد نیست خیلی هم گرمه😂😂😂😂

دقیقا  مامانم هی میپرسید رتبطه داشتین میگفتم نه  درحدی بود که به همسرم شک داشتم شاید سرد ...

منم همینطور بودم دو سال عقد بودم با اینکه باهم بودیم اما رابطه ای نداشتیم.اما خب خودم دوس نداشتم

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...