2777
2789
آخه عزیزم از اول تا حالا استراحتم فقط برای دستشویی و حمام بلند میشم

ای وای چقدر سخت.انشاالله خدا کمکت کنه❤❤❤بسلامت فارغ بشی

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر انقباضات درد نداره نگران نباش منم چند بار توي روز دارم ميگن توي هفته هاي آخر طبيعيه … ولي خوب مر ...

خیلی زیاد شده امروز

مثلا از اذان مغرب تا حالا بیشتر شده

درد ندارم ولی همون چند ثانیه که انقباض دارم نفسم میگیره میترسم دهانه رحمم بیشتر باز بشه

شیاف می‌زارم واژینال یعنی امکانش هست با شیاف بازم باز بشه؟

نه ان شالله باز نميشه بعدشم بعد از هفته ٣٤ ديگه بچه به دستگاه احتياج نداره ، نگران نباش عزيزم … مثلا منم حدود يك ساعت پيش زير دلم درد گرفت ولي توكل به خدا ان شالله به موقع زايمان ميكنيم 

نه ان شالله باز نميشه بعدشم بعد از هفته ٣٤ ديگه بچه به دستگاه احتياج نداره ، نگران نباش عزيزم … مثلا ...

انشالله عزیزم

ممنونم

آخه فک کنم بچه وزنش کم باشه 

تو سونو ۳۰هفته ۱۵۰۰بود

انشالله عزیزم ممنونم آخه فک کنم بچه وزنش کم باشه  تو سونو ۳۰هفته ۱۵۰۰بود

نه اون موقع خوب بوده منم تو هفته ٣٠ گفتن ١٦٠٠ ولي هر هفته حدود ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم رشد ميكنه يعني الان قطعا بالاي ٢ كيلو هستن ني ني هامون … ولي ان شالله ميشن بالاي ٣ كيلو بعد دنيا ميان 😊😊😊

نه اون موقع خوب بوده منم تو هفته ٣٠ گفتن ١٦٠٠ ولي هر هفته حدود ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم رشد ميكنه يعني الان قط ...

آخه من شکمم خیلی کوچیکه همه میگن بچه ریزه و کوچیکه

استرس کم دارم بقیه هم هستن،😑😑

آخه من شکمم خیلی کوچیکه همه میگن بچه ریزه و کوچیکه استرس کم دارم بقیه هم هستن،😑😑

اصلا ربطي به سايز شكم نداره ، اتفاقا منم با اينكه خودم درشتم ولي شكمم خيلي بزرگ نيست ، توي بارداري قبليم از ٤ ماهگي همه ميفهميدن حامله ام ولي اين حاملگيم نه مشخص نبود ، وزن بچه زياد ربطي به سايز شكم نداره .

ولي البته من گفتم هفته بعد دوباره برم سونوگرافي براي وزنش 

اصلا ربطي به سايز شكم نداره ، اتفاقا منم با اينكه خودم درشتم ولي شكمم خيلي بزرگ نيست ، توي بارداري ق ...

من خودم لاغرم سر ویاری که داشتم نزدیک ۱۰کیلو کم کردم اصلا وزن زیاد نگرفتم تو بارداری ،همش استرس بچه را دارم

الان شکم من به ۵ماه کمتر میخوره

من خودم لاغرم سر ویاری که داشتم نزدیک ۱۰کیلو کم کردم اصلا وزن زیاد نگرفتم تو بارداری ،همش استرس بچه ...

براي وزن گيري بچه اين ماههاي آخر از همه اش مهمتره ، منم خيلي اشتها ندارم و مدام تهوع دارم ولي اگر ميتوني با هر وعده غذاييت دلستر بخور ، بستني هم وزن بچه رو زياد ميكنه 

من تو بارداري قبلي هفته ٣٣ وزن جنين ام ٢٤٠٠ بود بعد تهديد به زايمان زودرس هم بودم ، خانماي ني ني سايت بهم گفتن دلستر و بستني … ديگه منم حسابي خوردم كه تو هفته ٣٦ زايمان كردم و خداروشكر وزن بچه رو رسوندم به ٣٦٠٠ ، هر چند خودم خيلي چاق شدم ولي خوب حداقل وزن بچه خوب بود