2777
2789
انشاالله ب سلامت تموم کنی تو رو خدا برای منم دعا کن باردارشم

ایشالا مرسی از دعات❤

ایشالا تو هم زودتر مامان میشی

از ته قلبم برات دعا کردم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واسه همه نیست اکثرا تا ۱۲ هفته خوب میشن اما منم تو ۳۳ هفته م و هنوز دارم تهوعو. شما تاریخ زایمان ...

والله چون دهانه رحمم باز شده بود و درد داشتم فقط بهم ميگن بتوني تا ٣٥ يا ٣٦  برسوني خوبه … ولي پايان ٤٠ هفته ام ميشه ٣٠ آبان

عزیزم برا منم خیلی سخته .سه ماه اول که فشار و تپش گرفتم حتی دکتر نامه ی بستری بهم داد اما خودم بخاطر ...

من تو بارداري اولم ٢٥ كيلو زياد كردم خيلي سخت بود كلي ورم داشتم ولي ايندفعه مراقب بودم البته چون پشت سر هم حامله شدم نشد اضافه وزن قبلي رو كم كنم 

من تو بارداري اولم ٢٥ كيلو زياد كردم خيلي سخت بود كلي ورم داشتم ولي ايندفعه مراقب بودم البته چون پشت ...

ماشاالله حالا منم بارداری دومه تقریبا با هفده سال فاصله😁

من برعکس تو بارداری اول وزنم زیاد اضافه نشد و خیلی سریع هم پایین اومد اما تو این دومی از قبل اضافه وزن داشتم بعد تا الانم ۱۴ تا اضافه کردم

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر
والله چون دهانه رحمم باز شده بود و درد داشتم فقط بهم ميگن بتوني تا ٣٥ يا ٣٦  برسوني خوبه … ولي ...

تاریخ اخرین پری شما کی بود؟

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر
ماشاالله حالا منم بارداری دومه تقریبا با هفده سال فاصله😁 من برعکس تو بارداری اول وزنم زیاد اضافه ن ...

من بچه اولم ٢٦ ماه است راستش يه كم بشيمون شدم چون الان ميبينم از نظر جسمي كم آوردم … چون بلاخره شيردهي هم آدم رو ضعيف ميكنه من حدود ١٨ ماه هم شير دادم ، من وحشتناك ورم داشتم يعني مجبور ميشدم دمپايي مردونه بپوشم ولي الان خداروشكر اصلا ورم نكردم