2789

فان# 😂😂

بچه ها بنظر شما ساره بیات در واقعیت یه شخصیت مغروری نداره؟؟از اونا که همش تو قیافه هس 

من که نسبت بهش حس خوبی نداشتم هیچوقت

خدایا شکرت❣

من بی نهااااااایت حس خوبی بهش دارم.چهرشم خیییییییلی به دلم میشینه.

من کلا زیاد خوشم نمیاد طرفدار کس خاصی باشم الانم نمیگم طرفدارشم یا خودمو جر میدم براش.فقط حس خوبی بهم میده این دختر❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از صداش خوشم میاد

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

تكذيب ميكنم

در تمام سريال ها

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

ولی من دوسش دارم😍

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

قیافش شیکه

نه خیلی جذابا،ولی قیافش یه جوری شیکه

ولی از خودش زیاد خوشم نمیاد

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤