2777
2789

من هر ماه سر سی روز پریود میشدم 

اما شهرویر شروع به ورزش کردم ومیگن ورزش سیکل رو بهم میزنه 

سر سیُ مین روز رابطه محافظت نشده داشتم 

وهنوز که از 36روز از اولین روز پریودم میکذره پریود نشدم بنظرتون امکان داره باردار باشم؟

دل درد دارم اما هیج خبری از پریودی نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بنظرم باردار نیسی

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم باردار نیسی

البته بی بی چکم گذاشتم منفی بود 

اما میگم شاید زود گذاشتم 

راه دیگه نیست که بفهمم باردارم یانه 

ازمایش بدم مسخص میشه ؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فقط همون سی ام رو رابطه داشتی؟

اره فقط همون بود

البته بی بی چکم گذاشتم منفی بود  اما میگم شاید زود گذاشتم  راه دیگه نیست که بفهمم باردار ...

اره ازمایش مشخص میشه ولی فک کنم بخاطر ورزش ب تاخیر افتاده 

پری میشی چن روز دیگ

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
اره ازمایش مشخص میشه ولی فک کنم بخاطر ورزش ب تاخیر افتاده  پری میشی چن روز دیگ

ممنونم که جواب دادین 🙏🙏🌸🌸