2777
2789
عنوان

رابطه خوب با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست
اگر اونا نخوان نمیشه،منم میخواستم نشد،فقط برای حفظ احترام و نشکستن حرمتها رابطمو باهاشون کم کردم.دور ...

جاریم خیلی صمیمیه باهاشون منم میخوام اینجوری باشم ولی اعتماد نمیکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توضیح بده😢

منظورم اینه صمیمیت زیاد باعث بهم ریختن روابط میشه. محترم باش مهربون باش با لبخند باش به وقت نیاز کمک حال باش اما هیچوقت از حریم خودت خارج نکن اعتماد چشم بسته نکن حرفای خونه ات و دلتو پیششون نزن و در عین خوب بودن یه فاصله ای رو بین خودتون همبشه بذار

عزیزم اعصاب نداریا😂🤭

اخه یاد اون موقع خودم افتادم😥😥منم با همین فکر رفتم جلو حسابی بهشون سواری دادم.بعد سه سال فهمیدم چقدررر اشتباه کردم..من با چه فکری وارد شدم اونا باهام چیکار کردن😢

یه مثل ترکی داریم میگیم گاین آنانی باغ دا ایلان وراردی😁البته من زیاد بلد نیستم.ولی واقعا همه شون کرم دارن

جاریم خیلی صمیمیه باهاشون منم میخوام اینجوری باشم ولی اعتماد نمیکنم 

اشتباه منو شما نکن ...من سعی کردم مثه جاریم صمیمی بشم ولی احترام اون رو دارند کاملا می شناسشون وبلد به موقع سر جاشون بشونه با مهربونی ولی من نه متاسفانه بعد ۱۱ سال اصلا برام ارزش قائل  نیستند وفقط توقع هر کاری رو از من دارند

عروس خواهر شوهرم .سه سال عقد بودتوی این مدت با جاریم وبقیه صحبت می کرد وشوخی می گرد توی دورهمی اا شرکت می کرد ولی از وقتی که رفت خونه ی خودش اصلا با هیچ کس رفت وامد نمی کنه واصلا دورهمی شرکت نمی کنه .۶ ماهی یکبار اگه ببینیمش فقط سلام وخوب هستید....خونه ی خواهر شوهرم مهمونی فامیلی بود ساعت ۱۱ شب برای شام امد سرسفره وسفره هنوز پهن بود رفتند.احترامش خیلی بیشتر شده والان همه مواظب رفتارشون هستند