2821
2789
عنوان

دلار و سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
نه بابا،این بار فرق داره،بورس جهانی ریزش شدید داشته،طلای جهانی به شدن داره میاد پایین

بورس‌ ایران چطور

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هزار تومن دو هزار تومن اسمش سقوط نیستا

عزیز سکه تو چند ساعت دویست و خورده ای اومده پایین 🙂 و همچنان داره میاد پایین،خبر جهانی گفت بورس جهانی ریزش شدید داشته و به خاطر همین طلای حهانی داره میاد پایین

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
حالا من کاری به هیچی ندارم ولی از صب تا حالا طلا 39 تومن کمتر شده البته ک تو 1300به چشم نیماد

الان شد یک و دویست و خورده ای

تا چند روز دوباره می کشه بالا

نه عزیز جان،قیمت جهانی افت شدید داشته،از صبح همه ی خبرگزاری های بین المللی دارن میگن در باره ی ریزش شدید بورس جهانی و پایین اومد قیمت طلای جهانی

نه عزیز جان،قیمت جهانی افت شدید داشته،از صبح همه ی خبرگزاری های بین المللی دارن میگن در باره ی ریزش ...

این شده اون موقع که دلار میگفتن میشه ۴ تومن 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز