2777
2789
عنوان

دلار و سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
نه بابا،این بار فرق داره،بورس جهانی ریزش شدید داشته،طلای جهانی به شدن داره میاد پایین

بورس‌ ایران چطور

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هزار تومن دو هزار تومن اسمش سقوط نیستا

عزیز سکه تو چند ساعت دویست و خورده ای اومده پایین 🙂 و همچنان داره میاد پایین،خبر جهانی گفت بورس جهانی ریزش شدید داشته و به خاطر همین طلای حهانی داره میاد پایین

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
حالا من کاری به هیچی ندارم ولی از صب تا حالا طلا 39 تومن کمتر شده البته ک تو 1300به چشم نیماد

الان شد یک و دویست و خورده ای

تا چند روز دوباره می کشه بالا

نه عزیز جان،قیمت جهانی افت شدید داشته،از صبح همه ی خبرگزاری های بین المللی دارن میگن در باره ی ریزش شدید بورس جهانی و پایین اومد قیمت طلای جهانی

نه عزیز جان،قیمت جهانی افت شدید داشته،از صبح همه ی خبرگزاری های بین المللی دارن میگن در باره ی ریزش ...

این شده اون موقع که دلار میگفتن میشه ۴ تومن 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori