2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور و غیر قابل پیش بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 59 پست
ای بابا... گلم خب وقتی اینجوریه نباید اسباب عصبانیتش رو فراهم کرد... حالا بچه دست آدم نیست. اونم مهر ...

عزیز ما بچه نداریم و تا دیشب مشکلی با گربه نداشته ونداشتیم یهو موجی شد

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال حالامگرخانوادتوچندوقت به چندوقت میبینی که میخوای جدابشی مهم اینکه باهات توی بقیه ی مواقعه خوبه،این رفتارشودرست کن،بعدم سرفرصت باهاش درموردش صحبت کن

لطفالایک نکنید،ممنون

کاش علت این رفتار  رو جویا می شدید 

کاش تو عصبانیت و ناراحتی و تحت تاثیر نظر  سایرین  قرار نگیرید و  حسابی  سبک  سنگین کنید  و  با توجه ب سابقه ی خوب  همسرتون تصمیم درست بگیرید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مگه دیونه ای؟بخاطریه عیب ببخشیدشیراشپزخونه ت چکه کنه کلا خونه توعوض میکنی؟همسرت یه عیبی داره فرداپس فردابخوای مجددازدواج کنی طرف خوبیای این همسرتوکه نداره هیچ چنتاعیبم بیشترداره درسته الان ناراحتی ولی زمان بده به خودت گذشت کن اینجاهرکی هرچی بگه بقیه میگن طلاق بگیر

زنگ بزن به جرم حیوان آزاری بیان ببرنش توهم چندروزی که خانوادت هستن باهاشون خوش بگزرون والا آخه به گ ...

سوئده مگه🙄

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

حسابی ابروت رفته پیش خانوادت😔😔😔

کاملا درکت میکنم عزیزم چه حسی داری

هرکسی یه نقطه ضعفی داره یکی رو گرسنگی یکی خواب ولی واکنش همسرتون خیلی شدید بوده باز خوبه با اینهمه شدت خودشو کنترل کرده و به بچه برادرتون چیزی نگفته احتمالا بخاطر شما سعی کرده به بچه برادرتون چیزی نگه و بجاش سر گربه بیچاره خالی کرده

مامانت اینا رفتن یا نه هنوز؟ 

کاش میگفتی بره خونه مامانش بخوابه وقتی انقد حساسه که جلو مامانت اینا اینکارو نکنه