eshghkhodam مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان زرشک کوهی+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 6548 بازدید | 173 پست یکم زرشک کوهی جمع کردم چیکار میتونم باهاش انجام بدم که به درد بخوره منکه فقط همینطوری میخورم😑✋ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1399/07/13 | 14:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیاااااا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2894 ببین عکسش نمیاد،الان تو نت زدم همینه که دارم،چندکیلوهم دارم،کیلویی چندمیخری؟😂😂 😂😂😂کجای ارزون نده خیلی گرونه من نمیخوام ولی ارزون نفروش😂
مامان_فرشتهام عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1699 😂😂😂کجای ارزون نده خیلی گرونه من نمیخوام ولی ارزون نفروش😂 اینجا زیاده آخه تازش کیلوی ۲۰،۲۵ لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 خورش خلال درس کن باهاش کیلو یک میلیون و دویسته زرشک سیاه کحایین شما واقعا جدی میگین؟همینایی که تو کوه ها جمع میکنن دونه های بزرگی هم داره داخلش؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 نه عزیزم تفت بدی جمع میشه ابشم کشیده میشه ،من پدرم میره کوه برام میاره خیلی دوس دارم ی رنگ خاصی میده ... مرسی حتما امتحان میکنم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
سانیاااااا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2894 واقعا جدی میگین؟ همینایی که تو کوه ها جمع میکنن دونه های بزرگی هم داره داخلش؟ اره بخدا ما این حدودا میگرفتیم الان شنیدم یکم ارزونتر شده ولی الان تهرانیم اصلا وجود نداره یا هس ولی خیلی کمه
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 ببین همین که درختش تیغم داره دیگه،رنگ قرمزوسیاه داره آره خیلییییی تیغ داره من دستام سوراخ سوزاخ شد تا یکم جمع کردم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 چرا یکی نگفت کو عکس 😂😂😂😂😂آپلود نمیشه نمیدونم چرا ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 اره بفروش جدی میگم...بعد تو کرمانشاه جز غذاهای لاکچری و پر طرفدار عجب!!! ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 دم کن بخور ما دم میکنیم.... برای فشار خون و چربی و... تو بارداری ضرر نداره؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 اره بخدا ما این حدودا میگرفتیم الان شنیدم یکم ارزونتر شده ولی الان تهرانیم اصلا وجود نداره یا ... عه پس چرا کلی بود ما جمع نکردیم من اندازه یک کاسه بزرگ جمع کردم اونم که همینطوری بخورم 😂😂😂حتما دوسه روز دیگه میرم جمع میکنم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
سانیاااااا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2894 عه پس چرا کلی بود ما جمع نکردیم من اندازه یک کاسه بزرگ جمع کردم اونم که همینطوری بخورم 😂😂😂 حتما ... برو جمعشون کن🤕🤕🤕🤕کجاس خودم بیام 😂😂
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 بچه ها عکس نمیاد میخام مطمئن شم همیناییه که میگین قیمتش بالاست😑 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم