2777
2789
عنوان

زرشک کوهی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6547 بازدید | 173 پست
چه خوب کجایی مگه؟ برا لاغری و کبد چرب خوبه

شاهرود عزیزم

خو منکه نمیخوام لاغر بشم😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
واقعا چجوری؟

زرشکو بجوشون از صافی رد کن آبشو مخلوط آش معمولی کن خیلی خوشمزس

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما واسه لاغری استفاده کردی؟

منم شنیدم خوبه برا لاغری عزیزدلم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
ما کرمانشاه خورشت ازش دزست میکنیم خورشت خلال جز غذاهای گرون هم هست  و کیلو ۷۰۰تومن تا ۹۰۰ تومن ...

۷۰۰هزارتومن؟؟؟؟؟؟

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
نه گلم شکر بریز اگه بازم دیدی خیلی طعمشو دوست نداری با زرشک خشک قاطی کن خیلی خوشگل میشه 

باشه مرسی ❤

آخه دونه درشت داره بد نمیشه؟

نه عزیزم تفت بدی جمع میشه ابشم کشیده میشه ،من پدرم میره کوه برام میاره خیلی دوس دارم ی رنگ خاصی میده ب پلو ،مامانمم چندتا دونه می انداره پای مرغ یا تو شکم مرغ شکم پر 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
خورش خلال درس کن باهاش  کیلو یک میلیون و دویسته زرشک سیاه  کحایین شما

اگه منظورت همینه که من میگم من کیلویی ۲۰۰میدم شما بخر

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ما کرمانشاه خورشت ازش دزست میکنیم خورشت خلال جز غذاهای گرون هم هست  و کیلو ۷۰۰تومن تا ۹۰۰ تومن ...

واقعاااا؟؟؟

پس جمع کنم بفروشم😂😂😂😂😂✋

زرشکو بجوشون از صافی رد کن آبشو مخلوط آش معمولی کن خیلی خوشمزس

آهان مرسی