2777
2789
عنوان

عاشق دخترهایی هستم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 92 پست
من عاشق دخترهایی هستم که منو یاد حضرت زهرا میندازن پشت امامشون هستن و تا آخرین نفس پای امامشون می ای ...

خب،کاری از دست ما برمیاد براتون؟

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب حالا چی کار کنم منظورت دختراییه که اینقدر وابسته و ضعیفن که کتک هم بخورن می گن عیب نداره جهاد زن ...

منظورم تو نوشتارم مشخصه که البته برداشت شما و نوشتارتون رو رد میکنه اگر اهل شناخت باشین.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بله جدابه

ولی تعریف جذابیت برای من اینه که هر کسی همونی که هست قبول داشته باشه کاری که دلش می خواد انجام بده

صرفا دختری که حالا پسری مخش زد یا در سن پایین ازدواج کرد

یا دختری که جای کتاب خوندن عاشق هنر و کار های دستی هست 

اینا نشان از عدم جذابیت نداره ها

یکی شاید دلش بخواد توی همین ایران بمونه

یکی دوست داشته باشه شوهر کنه و یه عالمه بچه بیاره چون عاشق بچه هست

اینا همه جذابن 

جذابیت تعریف خاصی یا مستقلی نداره 

شاید همه این ویژگی هایی که شما گفتی استارتر از نظر یکی جالب نیاد 

من عاشق دخترهایی هستم که منو یاد حضرت زهرا میندازن پشت امامشون هستن و تا آخرین نفس پای امامشون می ای ...

شما عربی؟

اگه فارسی باید بگم ک چه دختر و چه پسر برای هر دو شهید ب کار میره و شهیده لفظ غلطیه

یه دختر ترک . سارای هستم 
خب،کاری از دست ما برمیاد براتون؟

😁😁😁 من نظرم رو در برابر حرفهای دوست عزیزمان که تاپیک زدن گفتم و سؤال شما جایگاهش رو گم کرده.اگر نظر شما و من با هم متفاوته این ایرادی نداره و احترام قائل شدن نشونه ی معاشرت نوشتاری سالمه.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
بله جدابه ولی تعریف جذابیت برای من اینه که هر کسی همونی که هست قبول داشته باشه کاری که دلش می خواد ...

درسته عزیز

من میخواستم نظر بقیه رو درمورد سلایق خودم بدونم،نگفتم حتما حتما فقط همچین دختری جذابه

میخواستم بدونم چند نفر با من همفکر هستن

اتفاقا من خیلی هارو میشناسم که الان خانه دارن و خیلی خوشبختن و جذاب هم هستن

حرفتون بسیار متین بود،ممنون🌸

😁😁😁 من نظرم رو در برابر حرفهای دوست عزیزمان که تاپیک زدن گفتم و سؤال شما جایگاهش رو گم کرده.اگر ن ...

حضرت فاطمه هم اینجوری جواب بقیه رو میداد؟😂

شما عربی؟ اگه فارسی باید بگم ک چه دختر و چه پسر برای هر دو شهید ب کار میره و شهیده لفظ غلطیه

عزیزم شهید کلمه عربی هست ریشه اش هم شَهَدَ هست.یعنی شهید از عربی وارد فارسی شده

عزیزم شهید کلمه عربی هست ریشه اش هم شَهَدَ هست.یعنی شهید از عربی وارد فارسی شده

مهم نیس. مهم اینه ک تو فارسی شهید برای زن و مرد ب کار میره و شهیده اشتباه هست. اینو توی کتابای دبیرستان هم نوشتن

یه دختر ترک . سارای هستم 
خواهش میکنم،بحث رو سیاسی نکنید،مسخره کردن اعتقادات بقیه درست نیست

بحث سیاسی میدونید یعنی چی؟ چه ربطی داشت الان

دوما من اعتقاد کسی رو مسخره نکردم.فقط یه جمله یادگرفتین همه جا تکرارش میکنید.بدون اینکه فکر کنید کاربرد داره یا نه

بحث سیاسی میدونید یعنی چی؟ چه ربطی داشت الان دوما من اعتقاد کسی رو مسخره نکردم.فقط یه جمله یادگرفتی ...

خب منه بیچاره میترکم الان😁بحث سیاسیه دیگه چون الان حکومت ما اسلامیه،بعدم عزیزم شما ترش میکنی چرا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز