2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم برگ بوعه

نه برگ بو تیز تر و نازکتره این شبیه برگ نارنگی ایناس 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
نه بابا ته کابینتشون بود یه جایی که چند سال یبار نگاش میکنن😂😂

خواستم مادرو بترسونم😂😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
به چه درد میخوره

مامان من اون موقع تو خیارشوراینا میریخت.. برگ به و برگ آلبالو یا برگ انگور.. حالا نمیدونم مادرشوهرت چرا نگه داشته.. راستی دمنوش برگ به هم درست میکنن. آرامبخشه

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

اگر فشار خون داره مادرشوهرت شاید مال برگ درخت به برا فشار خوبه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی