2777
2789
عنوان

شوهر یکی از دوستام 😳😱

549 بازدید | 49 پست

شوهر دوستم اولای زندگی وضع خوبی نداشته و دوست منم همش قناعت میکرد مثلا نمیرفت ارایشگاه لباس نمی خرید مسافرتا و چیزای اینمدلیم که اصلا...

خلاصه به جز خوردنی خرجی نداشت  وچندین سال به سختی  گذشت این دختر حتی یه روسری نو برا عیدا هم نمیخرید تا اینا با نخوردن و نپوشیدن خونه ساختن و زندگی سختی داشتن و به مرور زمان وضع مالی شوهرش خوب شد 

اگه بودید لایک کنید بقیه شو بگم 

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهشو هممون میدونیم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
تهشو هممون میدونیم 

عشقه امضات

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

خلاصه این وسط اینا بچه دارم شدن و دیگه همه پولیم که داشتن خرج لباس و مدرسه دخترشون میشد و این دوستم مثه قبل هیچی برا خودش نمیخواست و پس انداز میکرد برا اینده 

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲
حتما شوهره تا ب ی جایی رسید هرز پرید 

معمولا اینجوریه🤦‍♀️

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
عشقه امضات

مرسی عزیزم

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

قطره.چکانی.خر.است#  

پس من ميرمممم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/