منم به خاطر دستم که خیلی درد میکرد رفتم البته من بی احتیاطی کردم و فشار به دستم وارد کردم، اما خود نوار عصب نه درد نداشت فقط موقع سوزن زدن همون جایی که درد بود بیشتر اذیت میکرد
قسمت جلو مچم گاهی هم پشت مچم تا بالا گاهی تیرمیکشه گاهی خودش تنها
شما هم به احتمال زیاد چیز سنگین با دستت برداشتی و تاندوم دستت کش اومده چون یکی از علایمش هم انتشار درد به قسمت بالاست که به اصطلاح همون تیر میکشه باید دستت رعایت کنی و سعی کنی زیاد به دستت فشار نیاری میدونم که همه کارها با دست انجام میشه اما کارهاتو باید یه مدت با احتیاط انجام بدی و حواست به دستت باشه و اینکه از لوازم طبی ارنج بند بخری ...و ارنج بند اندازه یک تا دو سانت پایین ارنجت ببند این باعث میشه تاندون های کش اومده کنترل بشن و دردت کم بشه و مهمتر از همه رعایت رعایت رعایت دستت که زود خوب بشه مثلا من خودم حجم ظرفم که زیاد میشد میهمان که میومد دستم نابود میشد .چندین تا دکتر و با نظر هر دکتر نوار عصب و عضله دادم و حتی یکی گفت چسبندگی مچ و عمل و اینا اما دکتر اخری یه آرنج بند برام نوشت و اینکه شبها دستهات رو روغن زیتون بزن و دستکش بزن و بخواب و اگر عادت داری دستت بزاری زیر سر و متکا این عادت ترک کن .ان شالله که خوب بشی .
منم مشکل شمارو دارم و خیلی نگرانم. البته خواب رفتگی و حس سوزن سوزن شدن هم دارم.
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی