2777
2789
چطور بیخیال بشم لطفا راهنمایی کن.

میبینیش یا کسی چیزی بت میگه خودتوبزن به بی خیالی انگار ن انگار اعتنادبنفستوببربالا توشاید ازاون شخص خیلی بالاتری ولی چون اعتمادبنفس نداری احساس کوچیکی میکنی دیدیش به روخودت نیار انگار ن انگار فک کن که توخیلی بالاتزی

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میبینیش یا کسی چیزی بت میگه خودتوبزن به بی خیالی انگار ن انگار اعتنادبنفستوببربالا توشاید ازاون شخص ...

اوهوم چقدر خوب دیکه چیکار میتونم بکنم؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
خب وقتی دنبال شوهر مولتی میلیاردر نبودم حسرتشم ندارم. شغل و تحصیلات شوهرم همونیه که میخاستم 

میای خصوصی حرف بزنیم؟ البته اگه مزاحم نیستم.

خوندم عزیزم. ببین واقعا جای حسرت نداره. هنوز در حد یه خاستکاریه. بزار ببین چی میشه. باور کن اگه خانواده شوهرت ترقی کنن و با پزشک وصلت کنن برای شما و بچه هاتونم بهتره. شما هم جز اون خانواده اید. هرکسی یه رزق و روزی و طالعی داره شما هم دیگه ازدواج کردی به هیچ عنوان مقایسه نکن. چه بسا شوهر شما بهتر و زندکی شما شیرینتتر باشه. شما و شوهرتم تلاش کنید از اینی که هستین بهتر باشین. همین 

اما این دختر به نظر من این چیز رو وسیله ای میکنه برای فخر فروختن به من و چون به نظر من این پسر واقعا ...

خب این دیگه دست خداست. ما نمیتونیم ناشکری کنیم. چرا این لیاقت نداره ولی بهش دادی مغز انسان خیلی کوچکتر از اینه که از کار خدا سردربیاره. هر چقدرم فخر فروشی کرد تو محلش نزار. بزار توی توهم خودش بمونه 

نمیدونم واقعا شاید هم خداوند داره صبر منو محک میزنه

یا مقدار توکل من به خودش رو. 

برام دعا کن به آدامش فکری و قلبی برسم. خودم قبول دارم که زیادی حساس شدم و از اینکه واژه حسادت رو به کار ببرم واقعا حالم بهم میخوره‌ ولی یه جورایی انکار دست خودم نیس میدونی هر چقدر دست و پا میزنم پیشتر فرو میرم.