2777
2789
عنوان

تعصب ترکا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 109 پست
از مادرشوهرت چ خبر. مادرشوهر ترک  مادرشوهره ها.روپسرش حساسه. با احترام ب ترکا خودمم ترکم

اخخ  آاااخ قربونت برم 😂😂😂زدی تو هدف 

که عینهو سگ ازش میترسم

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخخ  آاااخ قربونت برم 😂😂😂زدی تو هدف  که عینهو سگ ازش میترسم

دور از جونت😂😂😂

ولی خواهرانه بگم از اول رو نده بهش و رسمی برخورد کن. ک اگه صمیمی شی کلات پس معرکس. خلاصه حواستو جمع کن

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
چه خوب عزیزم 🙃 والله من که باید بعد ازدواجمون قید درسو بزنم 😔 علنا خودش گف 😁ولی جرات داره خواهرشو ...

اخه من دانشگاه فرهنگیان رفتم.بعدش الان معلم رسمیم.

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
از مادرشوهرت چ خبر. مادرشوهر ترک  مادرشوهره ها.روپسرش حساسه. با احترام ب ترکا خودمم ترکم

ولی از الان همون خواهرش نیم وجبی اتیش بیار معرکس😂😂😂منو غم گرفته که این بزرگ بشه چیییی میشه یاخدا

اینا اینجورین که اخلاق پدرو پسر مثل همه

مادرو دختر هم مثل همه 

دور از جونت😂😂😂 ولی خواهرانه بگم از اول رو نده بهش و رسمی برخورد کن. ک اگه صمیمی شی کلات پس معرکس ...

خیلیی خشکه کلا رو نمیده که بخوای صمیمی بشی حتی این به پسرشم رو نمیده که باهاش راحت باشه دیگه من که تو باقالیام

ولی مررسی چشم حتما حواسم هست😘

من شنیدم لر ها سادن  این حرف درسته؟؟

لرای یاسوج ساده ان بقیه لرها ابلیسن ک ازشهرای دیگن ابجی عزیزم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خب ساده نمیدونم ازچه نظره ولی عصبانی‌نمیشه دعوام‌نمیکنه مهربونه.به هرچیزی میخندع.خوشم‌نمیادازاین وی ...

اینی که داری فرشته اس خوشبحالت

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

من عرب هستم عربها هم خیلی تعصبین

مورد اول طبیعی بود و کمی تقصیر خودت بود(آقایون کنایه و..رو درک نمی کنن حرف مستقیم رو باور می کنن)

مورد دوم حالت بیمارگونه داره 

🥰🥰😇😇😇

همسرم ترکه .

رو لباس گیر هست با مردی حرف بزنم اخمش میاد پایین.. کلا رو مخ منه 🤣اینقدر اشاره به روسری میکنه میترسم چشمش چپ شه🙄

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
چرا دروغ بگم نه شوهرم نیس  ولی خانواده های هردو طرفمون کامل میدونن حتی مادرامونم باهم بردیم بی ...

عزیزم بیشتر فکر کن...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خب ساده نمیدونم ازچه نظره ولی عصبانی‌نمیشه دعوام‌نمیکنه مهربونه.به هرچیزی میخندع.خوشم‌نمیادازاین وی ...

بیا عوض کنیم 😐🔥🔥🔥🔥🔥

نه پس این خوبه که هی بهت بگه اینجا بلند نخند

براچی به فلانی نگا کردی 

نمیشه بری بیرون

تا میای یکم شوخی کنی میگه نکن حساسم 

براچی بدون اجازه فلان کردی بهمان کردی ...