2777
2789
عنوان

تعصب ترکا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 109 پست
حالادوست پسرته انقدر ذوق نکن

اولا خانواده ها در جریانن 😐تیر عقد میکنیم 

دوما چه ربطی داش به شما من به اون خانوم گفتم ببخشید توهین نکردم به ترکا ایشونم گفتن خب نمیدونی منم تشکر کردم از درکش 😐 حرفت بی مربوط بود عزیزجان😐😐

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
اولا خانواده ها در جریانن 😐تیر عقد میکنیم  دوما چه ربطی داش به شما من به اون خانوم گفتم ببخشی ...

🤫🤫

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تا دم در نباید برم ک کسی منو نبینه

تلفن خونه نباید جواب بدم صدامو کسی نشنوه غیر خودش

تنها به هیچ وجهههه نباید برم بیرون

جوابه هیچسکو نباید بدم 

با شوهر خواهرام نباید بگو بخند کنم 

مغزم سوت میکشه 😐😐😐میگه من نمیتونم از حساسیتم کم کنم اصلا نمیتونم ک حساس نباشم😑البته ترک نیست

وای وای اره از داداش من خبر نداری رسما دیوونم کرده با غیرتی شدنش

😂😂😂😂😂

من که خیلییی خوشبختم از دست داداش هنوز راحت نشده گیر یکی دیگه افتادم

من تا دم در نباید برم ک کسی منو نبینه  تلفن خونه نباید جواب بدم صدامو کسی نشنوه غیر خودش تنها ...

خدا صبرت بده 

به منم دوبرابرش🔥😤

ولی خوشبحالت معلومه صبوری بر عکس من

خدا صبرت بده  به منم دوبرابرش🔥😤 ولی خوشبحالت معلومه صبوری بر عکس من

اره دیگه دو ساله همینه 

اول بحث خیلی میکردم باهاش اینقدر بهم گیر ندههههه چون عادتت نداشتم کسی اینطوری رفتار کنه باهام

ولی الان نه عادی شده

ولی خیلی حساسه خیلی زیاد فکر نمیکردم کسی اینطوری باشه 

بعضی وقتا میگه نه اینجوری نمیشه باید بیشتر کنم حساسیتمو😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂یعنی اونجاست ک میخوامممممم.......😂😂😂😂😂

عزیزم شوهرت از شدت علاقه زیاد این طور شده حس از دست دادن تورو داره تازه ازدواج کردین؟

نامزده منم همینه میگه همش فکر میکنم میخوام از دستت بدم حق بده اینقدر روت حساس باشم😑😑خو منکه کاری نمیکنم اینطور حسی بهش دست بده

۹۰ درصد مردای ما ترکا همینجوری تعصبی ان 

ولی بعضی مردا بددل و شکاکن که زندگی باهاشون خود جهنمه 

الان که تازه اول راهی بیخیال نگذرون زرنگ باش ببین تا چه حده ، اگه بیش از اندازه باشه شاید الان به خاطر غیرتی شدنش ذوق کنی چون اولشه ولی بعد چند سال زندگی برات میشه جهنم 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
عزیزم شوهرت از شدت علاقه زیاد این طور شده حس از دست دادن تورو داره تازه ازدواج کردین؟

نه قربونت برم تازه نامزدیم اینجوری دهن منو ...... الله اکبر😤

قراره تابستون تقریبا تیر ماه عقد کنیم 

الانم قهریم سر اینکه من دانشگاه نرم یا اگر میرم باید باخودش باشم 🔥😤اخه یعنی چی مگه بچم

نامزده منم همینه میگه همش فکر میکنم میخوام از دستت بدم حق بده اینقدر روت حساس باشم😑😑خو منکه کاری ن ...

به مرور درست میشه خیلی ها اول ازدواج این طورین من زیاد دورم بوده ولی بعد از تقریبا دو سال اروم تر شدن متوجه میشن بقیه هم زن دارن