دخمل_بابام_79 مدیر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 عنوان یک جز قران دارم کی میاد بخونه ؟ب نیت امام حسینه لطفا بیاین فقط یک نفر... | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 59 پست سلام من دو جز قران داشم بر داشتع بودم ...یک جزشو خوندم ولی یک جز دیگش پریودم شدم نشد بخونم کی میخونه؟؟ همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪 1399/07/13 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 به قران دسترسی ندارم الان جایییم ای وای😭 اه من چیکا کنم الا خودمم نمیتونم بخونم همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 کدوم جز سلام خوبین شما جز 25رو خوندین همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 28017 وای چ بد عزیزم باز خودت میدونی ولی الان بقیه رشته ها بازار کار ندارن انشالله ک قبولی ن ... انشالله که امسال قبول میشم دعا کن برام برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 انشالله که امسال قبول میشم دعا کن برام انشالله چشم حتما... همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 28017 انشالله چشم حتما... عزیزی ممنون برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 به یکی بگیممم بخونه اره همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
shaghayegh005 عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1819 سلام خوبین شما جز 25رو خوندین ن عزیزم درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 سلام عزیژ ای وای یادم رفت😭😭😭😭😞 سلام خوندین؟ همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 عزیزم اینکه دوست پسر دوست پسرم میکنم ب شما ربطی نداره😂❤گلم سرت تو کار و زندگی خودت باشه دخالت تو زن ... خپ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خسته نباشی بیکار😕😶😂😂😂 همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
آیسااان_ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 1991 خپ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خسته نباشی بیکار😕😶😂😂😂 بیکار شمایی ک پیگیر تاپیکای منی😂بیشخصیت🤮🤣
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 بیکار شمایی ک پیگیر تاپیکای منی😂 بیشخصیت🤮🤣 معلومه کیه گلم خسته نباشی با شخصیت 😕😂😂😂ی دنیا دارن مسخرت میکنن کبک جان سرتو در بیار از برف 😕😂😂😂😂😂 همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
آیسااان_ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 1991 معلومه کیه گلم خسته نباشی با شخصیت 😕😂😂😂ی دنیا دارن مسخرت میکنن کبک جان سرتو در بیا ... واقعا در حد لول و شخصیت خودم نمیبینم شماروریپلای نکناینجادتط هر قشر و فرهنگی هست شماهم ک شخصیت و فرهنگت پایینه و لول نداریخدافظ عزیزم😂😂
دخمل_بابام_79 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10062 واقعا در حد لول و شخصیت خودم نمیبینم شمارو ریپلای نکن اینجادتط هر قشر و فرهنگی هست شماهم ک شخصیت و ... نی_نی_یار_شب# لطفا رسیدگی کنید همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪