2821
2789
عنوان

کار یا درس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درس بخون رتبه شو بعدم واسه کار کردن و میدا کردن یه کار خوب تلاش کن نوامید نشو فک نکن کارو گذاشتن واسه همه ک بعد گرفتن مدرک بهشون تحویل بدن گول حرفاییم ک میگن کار نیس نخور کار هست اونا آدمش نیستن😉😊

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
درس بخون رتبه شو بعدم واسه کار کردن و میدا کردن یه کار خوب تلاش کن نوامید نشو فک نکن کارو گذاشتن واس ...

اخه بدم میاد ازینکه دستم تو جیب بابام باشه و میدونم با درس هیچی نمیشم چون روحیه خوندنشو ندارم

با 2سال کار کردن مطمئن باش ثروتمند نمیشی

ب جاش میتونی رو خودت سرمایه گذاری کنی

درستو بخونی...

ب هرحال صلاح خویش خسروان داند

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
از یه طرف حیفم میاد وختی ریاضیم خوبه درسو ول کنم😑😂

تخصص های کاربردی مثل هوش مصنوعی علوم کامپیوتر و کدنویسی رو بیرون اموزش ببینید

نیازی به دانشگاه نیست

در کنار کار

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
اخه بدم میاد ازینکه دستم تو جیب بابام باشه و میدونم با درس هیچی نمیشم چون روحیه خوندنشو ندارم

نمیتونی هردوتاشو ادامه بدی ؟

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍