2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بار اولمه خواستم ادامه بدم ویس و ک دیگ اینجوری گفتن یه جوری دودل شدم

ببین باید ایمان داشته باشی آب زیاد بخور اگه سردر داشتی گوش نده به نظر من قدرت درون ما هرکاری از پسش برمیاد الکی که اشرف مخلوقات نیستیم یک سری نمیخان چارچوب ذهنشون رو تغیر بدن 

من برا رسیدن به ارزو و خواسته گوش دادم امروز میگق بعد۳ روز ارزو کنید

همون که یه ستاره در حرکته؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کدوم سابو گوش کردی؟از کانال مهرگان؟بگو لطفا

ساب ۶ اینچ قدالان ساب زیبایی نامحدود سوره ضحی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
میشع اینجا بگی چجوری اتجام بدم

اول اینکه تنها باشی اگه دوست داری کسی واست کاری بکنه نامه رو به فرشته نگهبان اون شخص یا فرشته ی نگهبان خودت مینویسی 

ادب رورعایت میکنی وبا احترام

خط خوردگی نداشته باشه

کاغذت تمیز باشه

بانام خدا شروع کن

مثلا مینویسی فرشته ی نگهبان  داریوش اقبالی ازت خواهش ودرخواست میکنم زمستان امسال داریوش اقبالی در ترکیه کنسرت بذاره وآهنگ فلان رواجرا کنه

ممنونم ازت بخاطر این اتفاق خوب وخدایا سپاسگذارم تورو بخاطر این اتفاق

بعد نامه رو یابسوزون یا جایی نگه دار هیچ کس نباید نوشتنتو ببینه یا نامه رو بخونه 

اما موضوع نامه وفرشته ی مخاطبت مختلف میتونه باشه 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
من حرف خودمو نمی زنم 😐😐😐 علم داره حرف می زنه...  مگه من می تونم از خودم حرف بزنم؟

علم جای خودشه من نتیجه گرفتم باورش دارم شما هم میتونی باورش کنی یا نکنی خودت مختاری

علم جای خودشه من نتیجه گرفتم باورش دارم شما هم میتونی باورش کنی یا نکنی خودت مختاری

نمی خوام بهتون انرژی منفی بدم... 

در نتیجه به من ربطی نداره... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نمی خوام بهتون انرژی منفی بدم...   در نتیجه به من ربطی نداره...

ممنون میشم

ممنون میشم

یعنیا... 🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا دیگه ریپلای نکنید 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...