2777
2789
عنوان

خوش به حال پولدارها بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 47 پست

عزیزم پیج بزن تواینستاازاون طریق درامدزایی کن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنلاین شاپ بزن ولی به جای اینکه دعا کنی رزق و روزی خودت زیاد شه برای مشتریات دعا کن که پولدار شن و ب ...

خب انلاین شاپ هم باید تو کشور خارجی مثل ترکیه باشه ک بتونه سفارش مشتری هارو خرید بزنه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
چی ؟؟؟؟

بلاگر اسنستاهست ک معروف میشن خانماواس خودشو تبلیغ میکنن برا برندهای مختلف منظورم اونه ب ازای هرتبلیغ ۵ میلیون حالادرروز ممکنه چندتاتبلیغ داشته باشن

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
داشتم  گفتم که الان کم شدن بچه هام . دوست مادر که میگی الان ها هم شاگرد خصوصی دارن؟

بله دوست مادرم تو سعادت اباد زندگی میکنه حالا نمیدونم مکان هم میتونه تاثیر داشته باشه چون بالاخره قشر مرفه هستن و هزینه میکنن 

باید تبلیغ کنی یکمم بخاطر شرایط کرونا سخت شده 

من خودم شغلم تبلیغاته اتفاقا یه اقایی بود نقاش بود چند وقت پیش بهم پیام داد ایشون هنرستان داشتن میگفت خیلی شاگرد کم دارم و میخواست کمکش کنم که بنده خدا تصلا هزینه تبلیغ نداشت دیگه نمیددنم چی کار کرد

بله دوست مادرم تو سعادت اباد زندگی میکنه حالا نمیدونم مکان هم میتونه تاثیر داشته باشه چون بالاخره قش ...

چرا خودت کمکش نکردی؟ بلاگری؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
مرسی عزیزم  خیلی امیدوارم کردی انشالله بتونم

میتونی سعی کن تو همه سایتایی که تبلیغ رایگان میشه گزاشت منتشر کنی یا تراکت پخش کن بالاخره یکی علاقه داشته باشه و پول داشته باشه باهات تماس میگیره ایشالله میتونی و خدا بزرگه

از بازار بزرگ میخری؟؟اخه باید ادم بلد بلشه  من تا حالا این کارو نکردم

من خودم هنوز شروع نکردم ولی باید ببینی وکم ترین قیمت ردپیدا کنی توسایتا هم هست البته ازاونایی  بگیر که آرم نماد اعتماد دارن‌‌.من خودم توفکرم هست ان شاءالله