2777
2789
عنوان

فال قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 110 پست
شرمنده واس شما رایگان نمیشه 😊رایگان همون ی بار بود ک ثابت بشه ب دوستان وگرنه رایگان نمیگیرم عزیزان ...

اوت فالگیرایی که واقعا کارشون خوبه وقت سر خاروندن ندارن نه اینکه اینجا دنبال مشتری بگرده و یه عده بسیج کنه برای تبلیغ.موفق باشی

خیلی زشته  تک نیت مفتی میخواد ولی نمیدونه چکارکنه ک طرف بگیره واسش جالبه ک ن منو میشناسه و نه ...

عزیزم راضی بودی از تک نیت؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا شما اگه فا لگیر خوب داشتین نمیومدین این تاپیک و وسوسه نمیشدین ک پیش ایشون بگیرید❤

مرسی عزیزم از حمایتت ولش کن اشکال نداره واس من اهمیت نداره اینحرفا من مشتری خودمو دارم ولی نه  تنها اینجا بلکه سایتهای پایین تر از اینم تبلیغ میکنم ب کوری چشم حسودان چراکه ب دنبال پیشرفت بیش از پیشم نه به دنبال درجا زدن

خیلی زشته  تک نیت مفتی میخواد ولی نمیدونه چکارکنه ک طرف بگیره واسش جالبه ک ن منو میشناسه و نه ...

فدات عزیزم ❤واسم دعا کن حالم خوب نیس😢

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊
مرسی عزیزم از حمایتت ولش کن اشکال نداره واس من اهمیت نداره اینحرفا من مشتری خودمو دارم ولی نه  ...

عزیزم تحفیف نمیدین برای تک نیت ؟

عزیزم راضی بودی از تک نیت؟

عالی بود 

من هنوز پول تک نیتمو هم ندادم 

ایشون بدون هزینه و حتی بدون اسم و پرسیدن نیت فالمو گرفتن 

شماره هزارتا فالگیر توگوشیمه ک میتونم اسکرین شات بدم ببینید..

ولی واقعا ایشون جزییات بیشتری گفتن و واقعی!چیزایی بود ک تورابطم هست و خودمم خبردارم ازشون 

خیلی توضیح دادن 

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
فدات عزیزم ❤واسم دعا کن حالم خوب نیس😢

انشالله ب بهترینا برسی عزیزدل😍

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
مرسی عزیزم از حمایتت ولش کن اشکال نداره واس من اهمیت نداره اینحرفا من مشتری خودمو دارم ولی نه  ...

کار شما واقعا خوب بود نمیشه این موضوع رو انکار کرد عزیزم..

اینجا من کسیو نمیشناسم و اگه راضی نبودم حتما اعلام میکردم ک دوستان نگیرن

عالی هستی عزیزم حتما ی فال کامل میگیرم پیشت😍😍

عزیزم برای من رایگان میگیرید تک نیت؟😢

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊
عزیزم تحفیف نمیدین برای تک نیت ؟

چرا عزیزم شما تو واتساپ پیام بده مامانم سرش خلوت شد میگم جواب اینم قابل توجه کسایی ک میگن فالگیرا وقت سرخاروندن ندارن 😂اره واقعا ندارن همین الان مامانم پشت تلفن داره صحبت میکنه شک دارین زنگ بزنین ب شمارش ببینین مشغوله یان من واسش تبلیغ کردم اینجا وگرنه تودش بیکار نیس فقط گهگاهی بهش اطلاع میدادم و....بسه دیگ بیشتر از این توضیح نمیدم واست

چرا عزیزم شما تو واتساپ پیام بده مامانم سرش خلوت شد میگم جواب اینم قابل توجه کسایی ک میگن فالگیرا وق ...

پیلم دادم میگی جوابمو بده خوابم میاد