2777
2789
عنوان

شام در قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 49 پست
دور از جون خواهرم میخواد به گربش غذا بده صدای ظرفو درمیاره گربه بدو بدو میاد😁

😂😂😂😂😂😂😣😣😣😣😣وای چقدر خندیدم

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنهایی نخوریا

بکش ببر براش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

عزیز دلم دخترم قهر کنید ولی قهر هم اصول داره جا جدا نکنید غذا رو جدا نکنید بحث اختلافات گذشته و نکنید توهین به خانواده ها نکنید محبت و از هم دریغ نکنید اگر شما که زن و شوهر هستید بهم رحم نکنید چه کسی میخواهد رحم کنه؟؟؟ 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
ینی براش بکشم؟

اره بابا تو به وضیفه ت عمل کن اگه نیاد خودش میدونه با ضعف و گرسنگی

ولی اگه نیومد بقیه غذا رو بزار تو یخچال

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
عزیز دلم دخترم قهر کنید ولی قهر هم اصول داره جا جدا نکنید غذا رو جدا نکنید بحث اختلافات گذشته و نکنی ...

اخه خودش گفت جداشیم ،الان براش سوپ بکشم بزارم ک خودش برداره...؟

مثل روال قبل ک‌نمیشه بشقاب رو بزارم‌جلوش. ما روبرو تلوزیون شام‌میخوریم و سفره نمیندازیم .