2789
عیچوقت دیگ ب همون قیمتای قبلی نمیرسه اره

دیگه فکر نکنم از ۱میلیون پایین تر بره

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

نه فعلا به زودی برای بستن دهن مردم چند روزی می کشن پایین بعد دوبرابر میشه همون چند روز بخر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بالامیره عزیزم.من دوماه پیش ی نیم گرفتم ۵۲۰۰الان رب ۵۲۰۰یا بیشتره حتی.پارسال بهمن سکه کامل ۵بود. ...

اهان  درسته پسمیگیرم هی یادش بخیر یزمانی ۹۲ بود گرمی😐

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
دو هفته پیش یه النگو خریدم1207.پنجشنبه یکی دیگه خریدم1353.همون النگو همون وزن یک میلیون و صد گرون تر ...

اوه ادم دیونه میشه چقد پولمون بی ارزش ش د اه منم میخام ی انگشتر بخرم نمیدونم تو دوراهیم 

فاکتور دارم گرمی ۳۴باورت نمیشه.الان ۲۵سالمه اونموقع مثلا ۹سالم اینا بوده

من واسه عروسیم 2 سال و نیم پیش سرویس خریدم به گرمی160 تومن.الان بعد دوسال حساب کن چنننندددد برابر شده

تورم همون 35 درصده😁

وایییی ۳۵ 😭😭😭😭

دیگ به دوسه برابر همونم نمیرسیم ک ثابت بمونه حداقل 

من واسه عروسیم 2 سال و نیم پیش سرویس خریدم به گرمی160 تومن.الان بعد دوسال حساب کن چنننندددد برابر شد ...

اره سال ۹۲ک ماام حلقه خریدیم گرمی ۱۱۲بودش.اخرین طلایی ک من واسه خودم خریدم گرمی ۱۵۰هست

اصن بنظرت با پنج شش تومن خوبه ی انگشتر بگیرم یانه 

چون بی ارزش میشه میخوام حداقل ب یچی بدم

وایییی ۳۵ 😭😭😭😭 دیگ به دوسه برابر همونم نمیرسیم ک ثابت بمونه حداقل 

ن بابا فقط میره بالا.دیگه خونه و ماشینو اینا ک هیچی.پارسال ایرانخودرو پژو ۲۰۰۸رو میداد ۱۰۰تومن الان زدم بازار میبینم قیمت بازارش بالای یک میلیارده یعنی کلا تو افق محو شدم

اصن بنظرت با پنج شش تومن خوبه ی انگشتر بگیرم یانه  چون بی ارزش میشه میخوام حداقل ب یچی بدم

اره فقط بدون اجرت بگیر از این دست دو و اینا چون اینجوری اجرتشو زیاد حساب میکنن نمیصرفه گفتم ک اگه ام نخواستی استفاده کنی سکه بگیر.

ن بابا فقط میره بالا.دیگه خونه و ماشینو اینا ک هیچی.پارسال ایرانخودرو پژو ۲۰۰۸رو میداد ۱۰۰تومن الان ...

اره بدبخت شدبم والله 😔

اره فقط بدون اجرت بگیر از این دست دو و اینا چون اینجوری اجرتشو زیاد حساب میکنن نمیصرفه گفتم ک اگه ام ...

اهان باش ممنون عزیزم 😘

اصن بنظرت با پنج شش تومن خوبه ی انگشتر بگیرم یانه  چون بی ارزش میشه میخوام حداقل ب یچی بدم

اره دیگه یه انگشتر سه چار گرمی میتونی بخری به قول خودت حداقل پولت بی ارزش نمیشه..کار دیگه که نمیتونی بکنی😭