2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست
منم قفسه سینم درد میگیره گاهی دارچین زنجبیل دم میکنم روزی چند بار میخورم خوب میشه دوباره ...

دکتر رفتن جدی بگیرید تو این مورد

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنم عکس از ریه نگرفتم دکتر گفت خفیف گرفتی الان بازم دکتر برم .عکس از ریه بگیرم ؟

بگیر بنظرم ما که رفتیم همون اول اسکن نوشت گفت این مهمه ریه درگیر نشه یا اگه شد فوری جلوگیری بشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دکتر رفتن جدی بگیرید تو این مورد

اگه خفیف باشه واقعا نیازی نیست با همین دم نوش ها و استراحت ها خوب میشه

ضمن اینکه نه داروش اومده نه واکسن

من فقط اولش رفتم دکتر 

دکتر هم گفت تا حالت خیلی بد نشده نیا دیگه

دیگه همش همین داروهاست که بهت دادم

برو استراحت کن

اگه خفیف باشه واقعا نیازی نیست با همین دم نوش ها و استراحت ها خوب میشه ضمن اینکه نه داروش اوم ...

ما حالمون بد نبود ولی ریه هامون درگیرن  همون اول دکتر اسکن نوشت برامون گفت این مهمه ریه درگیر نشه

ما حالمون بد نبود ولی ریه هامون درگیرن  همون اول دکتر اسکن نوشت برامون گفت این مهمه ریه درگیر ن ...

بستری نشدید

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
بستری نشدید

پدرمادرم بسترین😢من گفت فعلا بمون خونه

اگه خفیف باشه واقعا نیازی نیست با همین دم نوش ها و استراحت ها خوب میشه ضمن اینکه نه داروش اوم ...

اخه مشکل اینه غذای من فقط مرع وبرنج هست آشپزخانه نمی رم کسی هم نیست برام غذا درست کنه .