2777
2789
عنوان

موهای چرب بیشتر می ریزن؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5303 بازدید | 62 پست
باعث سفیدی مو میشه و هزار تا مشکل دیگه... داغون کردی موهاتو

نه خیلی بهتر شده جنس موهام

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا تجویز کردن که رو سر ماساژ بدم شما مطمئنی سفید میکنه مو رو؟ من خیلی تحقیق کردم در موردشا جایی ن ...

اره عزیزم من تو پیجی ک گفتم ‍سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش قسمت پاکسازی موها گفته... مثلا گلاب هم موها رو سفید میکنه.. 

اره عزیزم من تو پیجی ک گفتم ‍سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش قسمت پاکسازی موها گفته... مثلا ...

یه دوماهی زدم یعنی ادامه ندم؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
باعث سفیدی مو میشه و هزار تا مشکل دیگه... داغون کردی موهاتو

منم داغون کردم دیگه دو ماه یه شب در میون تخم مرغ و روغن زیتون میزدم کف سرم ماساژ میدادم فک میکردم خیلی زرنگم و موهام تقویت میشه ینی بنظرت اینکارم باعث چرب شدن موهام شده؟

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
نه خیلی بهتر شده جنس موهام

بله ساقه موهاتون پاکسازی کرده ولی باعث سفیدی مو میشه... مثلا گلاب هم خوبه اما باعث سفیدی میشه اوه به ریشه بخوره حتی به مژه هاو ابرو هااگه بخوره

فقط اب پیاز😐ریزشم به چنتا تار رسیده

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
فقط اب پیاز😐ریزشم به چنتا تار رسیده

من ریزشم هورمونیه یعنی تاثیر داره؟

به ساقه مو برای پاکسازی ساقه مو ها هست... برای پاکسازی ریشه چیزای دیگه ای هم هست

ینی هیچی نباید ب ریشه مو زد؟ حتی روغنهای گباهی؟

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
منم داغون کردم دیگه دو ماه یه شب در میون تخم مرغ و روغن زیتون میزدم کف سرم ماساژ میدادم فک میکردم خی ...

احتمالش هست اما روغن زیتون یه روغن خیلی خیلی سبک هست برای موها... تو اون پیج ک گفتم برو و ببین حالا چیکار کنی

به ساقه مو برای پاکسازی ساقه مو ها هست... برای پاکسازی ریشه چیزای دیگه ای هم هست

خب موهام پسرونه اس ب ریشه هم میرسه اگه بزنم 

من ریزشم هورمونیه یعنی تاثیر داره؟

یه بلاگر میگفت برای ریزش هورمانی بهترین چیز ماسک شنبلیله است ولی اب پیاز بزن با خیلی خوبه 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
منم داغون کردم دیگه دو ماه یه شب در میون تخم مرغ و روغن زیتون میزدم کف سرم ماساژ میدادم فک میکردم خی ...

نه عزیزم طبع روغن زیتون خشکه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫