2777
2789

یعنی واقا که چی بشه؟اون عروسک نی ک بخاطر اینکه مثلا فکر کنید بچه میاد رابطه شما دوتارو درست میکنه بعد وقتی بچه بدنیا میارید میفهمید گند زدید و بچه هم شاهد دعواهای شماس و روحیش داغون میشه

بعد فردا پس فردا بیاد بگه از پدر مادرم بدم میاد حس خونواده سالار بودنتون گل کنه و اون بچه رو فحش کشی کنید

واقا این قبیله از افراد به هیچ عنوان نباید بچه دار شن با این طرز فکر

خیلییییی ایران فرهنگ و طرز فک بدی داره یکی میاد میگه از پدر مادرم بدم میاد گارد میگیرید 

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چيزي كه من شاهدش بودم اينكه نود درصد زوجهايي كه اختلاف دارن و هزار جور مشكل دارن حالا چه تو اطرافم يا خمين ني ني سايت بچه هم دارن 

البته به منم ربطي نداره اما وقتي تاپيك ميزنند كه شوهرم دست بزن داره خيانت كاره دوتا هم بچه دارم اونموقع ميگم كه نبايد بچه مياوردي پس حالا هم بايد تحمل كني

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مگه هنوز نسل این موجودات باقی مونده ؟؟؟ اگر کسی پیش خودش حتی یک درصد چنین افکاری داره ..تبریک میگم ...

اره بابا تا دلت بخواد

ایران با همچین مردمی هیچوقت پیشرفت نمیکنه که هیچ پسرفتم میکنه

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.