2777
2789
یعنی پولمو برمیگردونه

امروز چهار صد میلیون حجم تو صف خرید بودن شما چطور ی خریدی...اصلا مطمئن هستید خریدید درخواست دادید ولی فکر نکنم الان کسی وسپهر بفروشه که شما بتونید بخرید ....تا شب پولتون بر میگرده

امروز چهار صد میلیون حجم تو صف خرید بودن شما چطور ی خریدی...اصلا مطمئن هستید خریدید درخواست دادید ول ...

وسپهر صف خرید بود ساعت ده اعلام شد منم ده و نیم سفارش زدم زد ثبت شده ولی نمیدونم دیگه خریده یانه فقط پولو بلوکه کرده و تیک سبز خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسپهر صف خرید بود ساعت ده اعلام شد منم ده و نیم سفارش زدم زد ثبت شده ولی نمیدونم دیگه خریده یانه فقط ...

ثبت شدن خرید دلیل بر خریدنش نیست صف خرید سنگین داره اگر براتون خریده میشد همون موقع میومد توی پرتفوی شما...ولی الان شب پولتون برگشت میخوره میاد تو حسابتون ...وقتی خرید ثبت میکنی پولش کم میشه اگر معامه انجام شد سهاممش میاد اگر معامله انجام نشه پولش برمیگرده..چهار صد میلیون حجم تو صف خرید بودن فروشنده ای هم نبوده شما توقع دارید ساعت ده بیایید سهام بهتون برسه

ثبت شدن خرید دلیل بر خریدنش نیست صف خرید سنگین داره اگر براتون خریده میشد همون موقع میومد توی پرتفوی ...

نمیدونم شما چرا انقد با منلجید میتوانید خواهران هم حرف بزنید نه مث دشمن‌ خونی،خیلی بدتون میاد من اومدم بورس

نمیدونم شما چرا انقد با منلجید میتوانید خواهران هم حرف بزنید نه مث دشمن‌ خونی،خیلی بدتون میاد من اوم ...

وا یعنی چی من لجم میاد چون شما اومدید بورس ...میگه بازار سرمایه مال منه یا خدای نکرده شما هوویه من هستی ...عجیبه همچین موردی رو تا حالا ندیدم...موفق باشید

نمیدونم شما چرا انقد با منلجید میتوانید خواهران هم حرف بزنید نه مث دشمن‌ خونی،خیلی بدتون میاد من اوم ...

دیدم تازه اومدی گفتم همون اول ضرر نکنی دلسرد نشی تصمیم داشتم بهتون سیگنال خرید بدم ولی منصرف شدم وقتی زاویه نگاه تون رو دیدم تو بورس یک عده پول دار میشن یک عده هم سرمایه شون رو از دست میدن در واقع بورس محل انتقال سرمایه از بی تجربه ها به حرفه ای ها هست حواستون باشه

دیدم تازه اومدی گفتم همون اول ضرر نکنی دلسرد نشی تصمیم داشتم بهتون سیگنال خرید بدم ولی منصرف شدم وقت ...

من هم یه خانومم مث شما منتها من شوهرم بهم پول تو جیبی نمیده بخدا از پدرم پول گرفتم که سرمایه گذاری کنم واسه همین اومدم بپرسم میخوام یاد بگیرم،بچه کوچیک هم دارم نمیتونم برم سرکار