2777
2789

سلام دوستان از بین شما یا اطرافیان کسی هست که کرونا گرفته باشه و روی گوارشش اثر گذاشته باشه و خیلی تهوع داشته باشه چند روز طول کشید و چه راههای درمانی رفتن؟ممنون میشم حواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته طول کشید و همون اوایل مریضیم بود 

کاری نمیکردم برای درمان تهوع ولی چون میدونستم اگه چیزی نخورم میرم بیمارستان ،فقط گوشت خالی میخوردم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

وای دقیقا مامان من ده روز فقط حالت تهوع و معده درد داشتن 

ولی تست ندادن که کرونا بوده یا نه! 

دکتر آمپول هیوسین داد 

پونه کوهی و آویشن شیرازی از عطاری بگیرین ضد تهوعه 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بستگی به بدنت داره 

همکارم خانمش ریه هاش عفونت شدید کرده بود و همش عفونت بالا میورده

بطور کلی برای تسریع درمان کووید ۱۹

رب و امیوه صنعتی و غذا های سرخ کردنی شیرینی جات کلا ممنوع

غذاهای سنگین مث ماکارانی و چلوگوشت و...ممنوع

کنسروها ممنوع

محدود کردن لبنیات و ادویه ها 

فقط ابمیوه طبیعی سوپ و غذاهای ابپز حتی اش هم بخاطره حبوباتش خیلی توصیه نمیشه

مصرف مایعات زیاد

خوردن داروها به موقع و استراحت

هر روزی که در دوران این مریضی استراحت نکنید ۳روز بیماری رو تمدید میکنید

دو هفته طول کشید و همون اوایل مریضیم بود  کاری نمیکردم برای درمان تهوع ولی چون میدونستم اگه چی ...

فقط تهوع داشتین؟مامانم الان دوهفته هست تهوع داره با ضعف و بدن درد تست خونش مشکوک به کرونا هست چون تو خونه داداشم کرونا داشتن دکتر گفته احتمال زیاد کرونا هس برا تهوع نمیتونه هیچی بخوره

وای دقیقا مامان من ده روز فقط حالت تهوع و معده درد داشتن  ولی تست ندادن که کرونا بوده یا نه!&n ...

امکان کرونا هست ولی کرونا خیلی مسری هست اگه تو خونه کسی درگیر شه بقیه هم مبتلا میشن😔

فقط تهوع داشتین؟مامانم الان دوهفته هست تهوع داره با ضعف و بدن درد تست خونش مشکوک به کرونا هست چون تو ...

نه فقط تهوع نداشتم 

شما درباره تهوع صحبت کردین منم فقط از تهوع گفتم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)