2821
2789
عنوان

(دنیای شعر_خواهرانه_ ١٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 36313 بازدید | 7514 پست
خوندم👌😅

😉

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرڪجا هستید
حال دلتون سبـز
و خنده روی لبهاتون
فراموش نشه
آرزوم اینه روزی طوری
قلبتون بخنده ڪه
خودتون صداشو بشنوین
ان شاالله ڪه اون
روز همین لحظه باشه
صبحتون پر خیرو برکت

____🍂🌻🍂____

🍁

@nazbanoo8300  

@nafasam1370  

@narngk  

@اعتصامی  

@ققنوس700  

و بقیه دوستان😍

هرڪجا هستید حال دلتون سبـز و خنده روی لبهاتون فراموش نشه آرزوم اینه روزی طوری قلبتون بخنده ڪه خودتون ...

بگذار برایت چای بریزم

امروز به ‌شکل غریبی خوبی

صدایت نقشی زیباست 

بر جامه‌ای مغربی

و گلوبندت چون کودکی 

بازی می‌کند زیر آیینه‌ها…

و جرعه‌ای آب 

از لب گلدان می‌نوشد

بگذار برایت چای بیاورم،

راستی گفتم که دوستت دارم؟

گفتم که 

از آمدنت چقدر خوشحالم؟

حضورت شادی‌بخش است 

مثل حضور شعر

و حضور قایق‌ها و خاطرات دور...!

نزار_قبانی#

سلام آبجی کوچیکه  ممنونم 🙏💛❤️💚🍁🍀صبحت بخیر انشالله روز خوبی داشته باشی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بگذار برایت چای بریزم امروز به ‌شکل غریبی خوبی صدایت نقشی زیباست  بر جامه‌ای مغربی و گلوبند ...

نه مرسی تازه صبحانه خوردم چایی نمیخورم اگه میشه یه دمنوش به لیمو لطفا😊😅😅😅😅

سلام صبحت بخیر آبجی بزرگ😍😃

عاشقی خوب است.

زندگی حلال کسانی که عاشق اند.

من خجالتی ام و هنوز نمی دانم اسم تان را چگونه تلفظ کنم.

ای کاش عشق، خود لب و دهان داشت ..🙏❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

@nazbanoo8300  

سلام دوست جانم لایک بدون خودت  به چکار میاد؟؟ عشق جان حضور خودت مهمه 🙏❤❤

✿ کپشن خاص ✿

یهو دیدی فردا که بیدار شدی،
همونی که الان تو فکرش هستی
برآورده شد...
خدارو چه دیدی شاید
اونی شد که آخرش چشمای تو بخنده :)
‍‍کاش نوبتت باشه....🙏🙏🙏😍😍😍

@nazbanoo8300     سلام دوست جانم لایک بدون خودت  به چکار میاد؟؟ عشق جان حضور خودت م ...

دنبال پاییز اگر گشتی
هیچ جا مرو ، به جز دل من ...

🌹🌹سلام صبح بخیر

تعطیل🚫                                                                                 

بعـد مـرگم شعـرهایـم

را بخـوان تـا بشنـوی...

سـرگـذشتـم تـلخ تـر از

درگـذشتـم بـوده اسـت😔

تعطیل🚫                                                                                 
دنبال پاییز اگر گشتی هیچ جا مرو ، به جز دل من ... 🌹🌹سلام صبح بخیر   &nbs ...

سلام بانو جونی خوبی عزیزدلم ؟ حال و احوال دلت چطوره ؟؟🤩🤩❤

بعـد مـرگم شعـرهایـم را بخـوان تـا بشنـوی... سـرگـذشتـم تـلخ تـر از درگـذشتـم بـوده اسـت😔 ...

این چه شعری صبحی 😡😡😡خانوادت خوبن دوتا پسر گل داری همسرت دوستت داره همتون سلامتین چی ازاین بهتر شکر کن انشالا همیشه کنار هم شاد باشین 🙏🙏🙏❤❤