2821
2789
بلا می سر می پر مار گیلانی ایسن ازدواج کردن بومن تهران مو تهران دنیا بومم امیدوارم درست نوشته باش ...

نه درسته😂😂😂😂

من شمالی بلد نیستم مامانم هیچوقت نزاشت یاد بگیرم 

فقط میدونم حالت خوبه میشه 

تب حال خوب ایسه😂😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عالییییییییی هیچوقت صورتت خشک نمیشه  من که پوسته خیلی خوبه بقیه هم اکثرا خوبه  ولی اگه ...

نه منظورم بارونی الان درسته؟ 

شمال زیاد میام بخاطر کرونا خ وقته نیومدم

رضوانشهر ویلاداریم

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
نه درسته😂😂😂😂 من شمالی بلد نیستم مامانم هیچوقت نزاشت یاد بگیرم  فقط میدونم حالت خوبه میشه& ...

امی آبرو یه ببردی

آخه تب حال؟  

تو اصلا گپ نزن زَی جان

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
2790
2823
2791
2779
2792