2821
2789
عنوان

من سید میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 41 پست
واااااا این چه حرفیه؟؟؟ مگه میشه مشخصه ی سید بودنو که یهههه عمررررههه از پدره و توی تمام شناسنامه ها ...

آغا اگه قراره سیدی ک از مادر میرسه بهش بگن میرزا باید ب تموم امام ها هم بگن میرزا 

هم از پدر میرسه هم از مادر

نه خاندان بنی هاشم آدم بد هم داشته 🤷 سید یعنی بزرگوار  ک به آدم های بزرگ مثل پیامبر یا پیامب ...

یه سرچی بزنین تو گوگل...همه اینارو توضیح میده عزیزم 😊

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه...سید بودن از خاندان بنی هاشم میاد! یعنی امام علی (ع) هم خودشون سید بودن... به همین خاطر سید ها ...

ربطی به بنی هاشم نداره

پیامبر فقط یه فرزند داشتن که صاحب اولاد شدن مه حضرت فاطمه بودن

و به نوادگان حضرت فاطمه، که همون نوادگان پیامبر هستن میگن سید

حضرت علی به جز فرزندانی که از حضرت فاطمه داشتن، فرزندان دیگری هم داشتن که اون ها و نوادگانشپن سید نیستن

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
واقعا چه وظیفه ای؟بگو منم زین پس وظیفه شناس باشم...

فکر کنم یه حدیثی داریم که میگن اونایی که سیدن خوبی هاشون دوبرابر و بدی هاشون هم دوبرابر حساب میشه...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
ربطی به بنی هاشم نداره پیامبر فقط یه فرزند داشتن که صاحب اولاد شدن مه حضرت فاطمه بودن و به نوادگان ...

چرا سیدن 

مثل همونی ک اسمش یادم نیس 

ولی تو مختار نشون داد 

عموی امام سجاد ک ساکن مکه بودن 

البته از نظر ما شیعه ها سیدن

بقیه مسلمونا فقط ب فرزندان و نوادگان پیامبر سید میگن

چرا سیدن  مثل همونی ک اسمش یادم نیس  ولی تو مختار نشون داد  عموی امام سجاد ک ساکن ...

نیستن عزیزم

نوادگان حضرت فاطمه سیدن

هرچند از نظر من سید بودن مزیت و براری محسوب نمیشه و چیز قابل افتخاری نیس اما تعریفش همون نوادگان حضرت فاطمه اس

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
خوب سید هاشمی یه لقبه  چشم سرچ می کنم  ولی هر گردی گردو نیستاااا هر هاشمی هم سید نیست&n ...

https://www.google.com/amp/s/www.khabaronline.ir/amp/262528/

ازین که سیدم پشیمون شدم😐😂😂

😅😅 اره خب سخته...

ولی خب خیلی خوبه که میدونین با وجود اینهمه تغییر ژنی که طی انتقال به شما اتفاق افتاده ولی باز هم ممکنه یکسری ژن هاتون مثلا باهاشون یکی باشه 😉

یا دعاهایی که برای نسلشون کردن...

یا...

واااااا این چه حرفیه؟؟؟ مگه میشه مشخصه ی سید بودنو که یهههه عمررررههه از پدره و توی تمام شناسنامه ها ...

عزیزم این یه چیز مشخصه چون نسل از حضرت فاطمه ست که دختر پیامبرن نه پسر پیامبر اصلا میدونستین اصل بچه از مادره نه پدر؟اما یه جوری وانمود شده که همه کاره پدرهست تو این جامعه ی مرد محور...

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز