2777
2789
عنوان

💜 شرایط و حقوق ضمن عقد خانوم ها 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستای من از همون اول شرط کرده بود هر وقت هر خونه ای بگیرن باید کامل به نامش باشه . اینجوری خ ...

بنظرم درست نیست اینکار . هنوز هیچ کاری نکرده چرا باید خونه ب اسم ادم بزنن

شاید ی دختری بد بود خونه گرفت رفت جدا شد

بنظرم درست نیست اینکار . هنوز هیچ کاری نکرده چرا باید خونه ب اسم ادم بزنن شاید ی دختری بد بود خونه ...

درسته قبول دارم

آقا پسر خیلی عاشق تشریف داشتن 😁

البته چون سنشون کم بود پدر دختر این شرط رو گذاشت که خیالش راحت باشه 

خدایی نکرده بعد طلاق باید خونه رو بده بهت

حق مسکن یعنی اینکه زن اگر شرط کرده میتونه انتخاب کنه تو کدوم شهرو محله باتوجه ب شرایط مالیشون زندگی کنه یعنی اختیار شهر زندگی رو میگیره (منظور از حق مسکن این نیست ک خونه رو بده به زنش

حق مسکن/حق وکالت در طلاق/حق حبس/حق کار /حق تحصیل/و هرانچه بر خلاف ذات عقد نکاح نباشه رو میتونن شرط ک ...

حق حبس چیه

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

من حق تحصیل، اشتغال و انتخاب شهر زندگی رو گرفتم 

همه چی هم خوبه شکرخدا، اصلا کار به اونجا ها نکشید هیچ وقت

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

وقتی قانون با ما نیست خودمون باید به فکر خودمون باشیم به نظرم حق طلاق از مهم ترین هاست،حق تحصیل،خارج از کشور هم به نظرم اولویت بعدش البته هیچکدوم خوشبختی نمیاره ولی بدبختی هم نمیاره ولی حق مسکن قبول ندارم

منکه هر چی به مخاطبم میگم واسه حق طلاق اصلااااا راضی نمیشه اصلاااا

شاید مهریه رو زیاد انتخاب کردی البته از نظر ایشون

من خودم بخوام ازدواج کنم حاضرم تموم حق و حقوقم رو بگیرم حتی حق طلاق و مهریه فقط هم یک سکه باشه. البته اون شرطی که میگن بعد از خدایی نکرده جدایی باید اموال نصف بشه هم خیلی خوبه به نظرم