2777
2789

@جانی_دپ  

نی نی یار شب اسیو قطع کرد 

ببین اینو ناشکری نکن 😂😂

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

واسه امضات صلوات فرستادم عزیزم🌹🌹🌹🌹

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نی نی یار دورت بگردم دکمه تعلیق استارتر و اشتباهی فشار دادی فدای خشونت پنهانت بشم

😂😂😂😂

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

وای چقد خندیدم 😂😂😂😂 چ حرکت سوپرایزانه ای 🤣🤣🤣🤣

بعضی زنا هم انحراف جنسی دارن 

اره واقعا.یه خانمی تو گروه تلگرام بودتو پی وی بهم وویس فرستاد بیا س ک س چت کنیم😐😐بلاکش کردم خدایی از بلاک شده ش هم میترسم الانم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

@نی_نی_یار_شب    عزیزم اشتباه قطع کردی‌ 

شما استارتر این تاپیک رو قطع کردی‌.

اسکرین ها رو ببینید لطفن.‌ مقصر اسی نیس. اون مهسا گرمی هست. مرسی

عدالت#  

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
عزیزم کسی که باید قطع بشه @mahsa_gerami    ایشونه. نه استارتر این تاپیک. اشتباه لغو کرد ...

نه عزیزم درست لغو کردم استارتر اجازه فحاشی نداره  با وجود اخطار الفاظ زشت به کار بردن  اینطور مواقع هر دو طرف درگیری تعلیق میشن  دیگه وقتی نی نی یار صدا میکنید نباید خود کاربر ادامه بده 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

@نی_نی_یار_شب    عزیزم اشتباه قطع کردی‌  شما استارتر این تاپیک رو قطع کردی‌. اسکر ...

برای همین گفتم اسکرینارو نذاره

چون قطع میشد

پر از حرفای ناجور بود

چه اشتباهی کرد 😕

الان اینایی که اصرار کردن بذار بذار کجان؟

نی نی سایت خیلی عجیب شده🤕

نه عزیزم درست لغو کردم استارتر اجازه فحاشی نداره  با وجود اخطار الفاظ زشت به کار بردن  این ...

اهان. پس اون مهسا رو هم قطع کنید. اون مرد هستش و بیمار جنسی.‌‌.

و اینکه خدایی بعد اینکه به اسی اخطار دادید دیگه فحاشی نکرد. طفلک خیلی حالش بد بود. 

برای همین گفتم اسکرینارو نذاره چون قطع میشد پر از حرفای ناجور بود چه اشتباهی کرد 😕 الان اینایی ...

اخه فحشا رو که اون نداده بود. اون مهسا داده بود☹💔

نی نی یار دورت بگردم دکمه تعلیق استارتر و اشتباهی فشار دادی فدای خشونت پنهانت بشم

نه عزیزم اشتباهی نزدم درست بود هیچ کاربری حتی زمانیکه مورد توهین قرار گرفته اجازه استفاده از این کلمات زشت نداره

اهان. پس اون مهسا رو هم قطع کنید. اون مرد هستش و بیمار جنسی.‌‌. و اینکه خدایی بعد اینکه به اسی اخطا ...

نه عزیزم من الان سه تا پست فحاشی از استارتر پاک کردم   اون کاربر هم تعلیق شد