negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 عنوان یه بیت شعر خاص 359 بازدید | 31 پست بازم خوبی رو انتخاب کن 1399/07/12 | 01:07 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 نذر کردم که اگر سهم من از عشق شدیدو سه رکعت غزل ناب بخوانم هرشب ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 نذر کردم که اگر سهم من از عشق شدی دو سه رکعت غزل ناب بخوانم هرشب مرا بخاطر رفتن به یاد خواهی داشتکه رفتن از همه جا بی دلیل ممکن نیستسید# احمدحسینی بازم خوبی رو انتخاب کن
hg_mehrnoosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 153 در دلم خواستن مرگِ کسی نیست ولیکاش هر کس به تو دل بست بیاید خبرش ... همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …
mehrii728 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2893 دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد. .. تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 مرا بخاطر رفتن به یاد خواهی داشت که رفتن از همه جا بی دلیل ممکن نیست سید# احمدحسینی عشق یعنی که به یوسف بخورد شلاقیدرد تا مغز و سر و جان زلیخا برود ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 عشق یعنی که به یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود بازم خوبی رو انتخاب کن
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 با همه ی بی سرو سامانی ام باز به دنبال پریشانی امطاقت فرسودگی ام هیچ نیست در پی ویران شدنی انی امدلخوش گرمای کسی نیستم امده ام تا تو بسوزانی ام امده ام با عطش سال ها تا تو کمی عشق بنوشانی ام ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 با همه ی بی سرو سامانی ام باز به دنبال پریشانی ام طاقت فرسودگی ام هیچ نیست در پی ویران شدنی انی ام ... بازم خوبی رو انتخاب کن
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 تو همانی که دلم لک زده لبخندش رااو که هرگز نتوان یافت همانندش را ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را با دل آزرده ام چیزی نمی گویی ولیاز دل آزردن که حرفی میشود اماده ای#سجاد سامانی بازم خوبی رو انتخاب کن
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 با دل آزرده ام چیزی نمی گویی ولی از دل آزردن که حرفی میشود اماده ای #سجاد سامانی صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنمتا به کی در غم تو ناله شبگیر کنمدل دیوانه از آن شد که نصیحت شنودمگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم#حافظ ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم دل دیوانه از آن شد که نصی ... دوباره رنگ کن این قسمت از دنیا رامراکلام مرااین جنون ها را...#خودم😊 بازم خوبی رو انتخاب کن
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 دوباره رنگ کن این قسمت از دنیا را مرا کلام مرا این جنون ها را... #خودم😊 خواب بد دیده ام ای کاش خدا خیر کندخواب دیدم ک تو رفتی بدنم جان دارد... ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 خواب بد دیده ام ای کاش خدا خیر کند خواب دیدم ک تو رفتی بدنم جان دارد... منم یه شعر این شکلی گفتمتو رفته ایو خدا که می ترسد من بمیرملباس دیوانگی برایم می دوزد...البته گفتن اینو و چنتا دیگه رو باس حذف کنم اگه کتابم بخواد چاپ بشه بازم خوبی رو انتخاب کن