2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 37 پست
راش نده خب.جاری منم هرررر چی دست من ببینه باید بهترشو داشته باشه و هرررر کاری من بکنم باید بهترشو بک ...

جاری منم حسوده مثل جاری تو اگه یه چیزی اون بخره منم یکمشبیه شو بخرم میگه.حسودی کردم ولی خودش من هرچی میخرم می‌ره یا شبیه شو میخره یا گرونتر از اونو

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
جاری منم حسوده مثل جاری تو اگه یه چیزی اون بخره منم یکمشبیه شو بخرم میگه.حسودی کردم ولی خودش من هرچی ...

خب تو ی چیز دیگه بخر منکه اصلا حسود نیستم هر چیم بخره عین خیالمم نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی آدم حساب میکنیش

نه آدمم حسابش نمیکنم ولی می من چکارش کردم ک میره حرف میزنه ایقد حسودیش میشه من ۴ماه ازدواج کرده بودم ب همه گفته بود که من باردار نمیشم بعد من باردار شدم همش مسخرم میکرد ها سه قلو داری گفتم هر چ داشته باشم فقط سالم باشه بعد خانواده شوهرمم چوم بچش تو جوونی فوت کرده بود فقط میگفت دوس دارم پسر باشه اسم بچمو بزارم روش بعد رفتم سونوگرافي گفت پسره الان بچم یه ماهشه اسم بچشم روشه این جاریم زورش اومده ک پسر بوده خودشم پسر داره ها ولی نمیدونم چکار بچه من داره 

خب تو ی چیز دیگه بخر منکه اصلا حسود نیستم هر چیم بخره عین خیالمم نی

نه اعزیرم من مثل اونو نمیخرم مثلا یه پیرهن بخرم همه چیش فرق کنه شاید یدونه جیبشون شبیه هم باشه میگه از مال منه

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
جاری منم حسوده مثل جاری تو اگه یه چیزی اون بخره منم یکمشبیه شو بخرم میگه.حسودی کردم ولی خودش من هرچی ...

اره برا منم.به خودمم نمیگه به دیگران میگه😂تازه خونواده شوهرم طرفداریشم میکنن.بیخیال دیگه کلا برام مهم نیس چه غلطی میکنه.عقده داره

اره برا منم.به خودمم نمیگه به دیگران میگه😂تازه خونواده شوهرم طرفداریشم میکنن.بیخیال دیگه کلا برام م ...

اوف داغ دلمو تازه نکن منم خونواده شوهرم بدجور پشتشن ولی منم دیگه اخلاقشون دستم اومده اصلا حسابشو نمیکنم سر قضیه جاری