2777
2789
عنوان

دوستان یک لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 50 پست
فدات ، خیلی ممنونم عزیزم ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

خواهش 😘🌺مرسی عزیزم

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

خوندم عزیزم

خدا رحمتشون کنه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ﴿1﴾ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿2﴾ الرَّحْمَٰنِ ال ...

خیلی ممنونم عزیز دلم ، خدا رفتگان شما را بیامرزه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خوندم عزیزم، با امیرالمومنین همنشین و محشور باشن

لطف کردی فاطمه جون...ان شاالله خیلی ممنون از از دعای قشنگت عزیزم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیز دل خدا رحمتشون کنه ان شاءالله بهترین جای بهشت نصیبشون بشه حتماااا

سلامت باشید عزیزم ، ممنونم از دعای خوبتون خانوم

سلامت باشید عزیزم ، ممنونم از دعای خوبتون خانوم

خواهش عزیز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سلام آبجی مائده  جان باشه به چشم خدا رحمت کنه دایی بزرگ وار تون  روحشان شاد  منم یک ...

سلام فریبا جون ، خیلی ممنونم عزیز دلم از دعای زیباتون ،  انشاالله

چشم عزیزم حتما...ان شاالله که با برآورده شدن حاجاتتون دلتون به زودی عرق آرامش و نشاط بشه و همیشه سلامت باشید گلم 

خوندم عزیزم خدا رحمتشون کنه

خیلی ممنونم عزیز دلم ، لطف کردین خانومی 

سلام عزیزم براشون فاتحه خوندم روحشون شاد و بهشت جایگاهشون    

سلام ماه پیشونی جون ، خیلی ممنونم عزیز دلم لطف کردی، ان شاالله عزیزم

بهتون تسلیت میگم عزیزم 

خدا رحمت کنه دایی بزرگوارتون رو 

انشالله لطف و آمرزش پروردگار شامل حالشون بشه 🌷🌷🌷🌷

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
@آناعشق     @elahemilany98     @saramaleki71    

سلام عزیزم .‌ روحشان شاد ‌‌ صد صلوات هدیه به روح این بزرگوارمان🙏🙏🌿💞

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@آناعشق     @elahemilany98     @saramaleki71    

یک فاتحه و یک آیت الکرسی خوندم و ۱۴ صلوات فرستادم برای شادی روح دایی بزرگوار شما 🙏

خدا رحمتشون کنه عزیزم انشالله جاشون بهشت باشه و خدا به شما و بازمانده های ایشون صبر بده 🙏🙏🙏

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

سلام عزیزم .‌ روحشان شاد ‌‌ صد صلوات هدیه به روح این بزرگوارمان🙏🙏🌿💞

سلام الهه جون ، خیلی ممنونم عزیزم ، لطف میکنی مهربونم