2777
2789

یادمه چندماه پیش 

اینجا یه کاربر تازه عضو بود تاپیک زد من خیلی بدبختم، چمیدونم پول ندارم و اینا به من کمک کنین

بعد همون روزم عضو شده بودا

من نی نی یار صدا کردم گفتم اینجا جای پول گرفتن نیست

خودش و کاربرای دیگه ریختن سرم که چه کار بدی کردی  و خاک توسرت

خود اسیم نفرینم کرد به شدت😑🤣و بعدش تاپیک زده بود نمیگذرم از اونایی ک گفتن من دروغ میگم 

حالا من تاپیکشو ذخیره کرده بودم بعدا ببینم این چی شد(جالبه اصنم نترکیده بود) و کلا یادم رفت تا

امروز ک یهو این صفحه رو دیدم، دیدم اصن فقط همون روز عضو شده بود دوتا تاپیک زده بود ک کمک مالی میخواد

چرا بعضیا این قدر سادن😐ک باور میکنن حرفای اینارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید واقعا کمک میخواسته.کلاشی زیاد شده ولی یک در صد فکر کن واقعا نیاز داشته 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یهو کدوم صفحه رو دیدی؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب شاید واقعا کمک میخواسته.کلاشی زیاد شده ولی یک در صد فکر کن واقعا نیاز داشته 

ب نظر تو

یه کسی سریع عضو میشه اسمشم یادم نیست چی بود فمر کنم بدبخت یا بی پول بود

میگه من پول لباس بچه هامو ندارم سه تا بچه دارم الان گشنه ان خودمم گشنه ام

ولی گوشی هوشمند داره ک میاد وارد سایت میشه 

و بعد ناپدید میشه ک کسی ردشو نزنه

اینا باهم تطابق دارن ایا؟