2821
2789

من واندفو را قبول دارم روز موعد زدم فوری نشون داد

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

امضاتو خوندم،دعا کن منم معجزه ببینم،سقط داشتم،خرداد ماه،دلم بچه میخواد

ب خودت خیلی برس منم خرداد سقط کردم و خیلی به خودم رسیدم الان باردارم. رحمت را گرم نگهدار روغن مال کن. چیزای مقوی مثل عسل خرما گردو پسته. مغزجات. میوه زنجبیل و دارچین و روزای پریود کاچی درست کن بخور تنقلات و فست فود حذف کن نوشابه و ابمیوه ای صنعتی ممنوع کلا تغذیه سالم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب خودت خیلی برس منم خرداد سقط کردم و خیلی به خودم رسیدم الان باردارم. رحمت را گرم نگهدار روغن مال کن ...

دقیقن منم همین چیزارو خوردم،شوهرم یه تغار بزرگ آجیل گرفت،میوه جیگر گوشت،اصلن نذاشتن برم سمت خوراکیای بی فایده

دقیقن منم همین چیزارو خوردم،شوهرم یه تغار بزرگ آجیل گرفت،میوه جیگر گوشت،اصلن نذاشتن برم سمت خوراکیای ...

چند ماه به خودتون برسید هر دو نفر . اگه تونستی حلوای گرم بارداری را که معروفه به میتی درست کن بخور من این ماه خوردم. ولی فقط خودم خوردم همسرم نتونست بخوره

دقیقن منم همین چیزارو خوردم،شوهرم یه تغار بزرگ آجیل گرفت،میوه جیگر گوشت،اصلن نذاشتن برم سمت خوراکیای ...

انشالله پس بارداری بزار از موعدت گذشت مارک واندفو را بزن جواب میده الانم اصلا بهش فکر نکن.

دعا کن برام،دستتو بذار رو شکمت،به آسمون نگاه کن،دعام کن،اسمم زهراست

هر چه از خدا میخوای ان شالله بهش برسی. ببین منم از این دردای تخمدان داستم هر روز منتظر پریود بودم . اینا هم میتونه علایم بارداری باشه هم پریود. 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز