2777
2789
عنوان

کیا از اسمای تکراری متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه امضای بی ادبانه ای داری

دقیقا 

هر کی تفکر خودشو داره

بعدم مگ هر کی اسمش عربی باشه رگ و ریشش عربیه 

مهم کاریه ک کرده و حالا ما ایرانی های اصیلو باهاش میشناسن

واقعا از این حجم از نادانی ادم هنگ میکنه

التماس-تفکر#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
 بی ادبانه ؟ مگه شما از دشمنان ائمه هستی که بهت برخورد 

از دشمنانش نیستم ائمه رو دوس دارم نه اونقدی که میگی همه ی عالم فداش ...شاید یکی نخواد

بعدشم من هرچقدر یک شخصیو دوس داشته باشم بازم اولویت با طرز فکر و سبک زندگی خودمه اما توش توهین کردی بنویس من و امثال من اینطور ننویس همه ی عالم...سعادتشم مال خودت لیاقتشم مال خودت چون احتمال میدم بگی من ائمه رو دوس دارم اما ایرانم دوس دارم شاهنامرو دوس دارم همچیو دوس دارم ولی فک کنم بیشتر از تاریخای شمسی تاریخای قمریوبدونی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
دقیقا  هر کی تفکر خودشو داره بعدم مگ هر کی اسمش عربی باشه رگ و ریشش عربیه  مهم کاریه ک ...

همیشه کاری کن که خدا خودش بیاد نه مردم .و اینکه کسی که اصالت داره دیگران رو نادان خطاب نمیکنه با رعایت ادب انتقاد میکنه اصالت شمارو هم دیدم 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
دقیقا  هر کی تفکر خودشو داره بعدم مگ هر کی اسمش عربی باشه رگ و ریشش عربیه  مهم کاریه ک ...

وای من اسم شاهد رو خیلی دوست دارم فک نکنم تو ایران کسی لین اسمو بزاره ولی قشنگه یاد شاهد کاپور میفتم

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
لحنت اصلا قشنگ نیست شما در برابر دین خدا مسئولی پس اینجوری تبلیغشو نکن

مرسی ازتون 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

درست میگی

تا برگشتم گفتم بی ادبانس میگه مگه از دشمنانش هسی

من هر طرز فکری دارم مخالفانو موافقانمو کارندارم تا وقتی به خودمن توهین نکنن 

باخودشون درگیرن فک کردم یه امضای مودبانس

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
شاید با اصل امضاء موافق باشم ولی بالحنت نه

ممنون از ادبتون چشم رعایت میکنم