2789
عنوان

دلم هوس ....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااای نگووو ،من واسه اینا جون میدم    

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
نمبگی یه زن حامله میاد تاپیکتو میبینن دلش میخواهد؟🙄😋

خودمم دلم میخواد خو 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
گشنننننننننننمه😐 اخه چرا شام نخوردی😳

شام ما سوپ بوووود

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
هرکی پخته خیلی آدم کثیف و چندشی بوده من همیشه موقع آشپزی   روسری سرم میکنم

والا مامانم میپخت خودش مشکلی نداشت مشکل این بود که با سبزی خشک میپخت که مامان بزرگم هرسال بهمون میده بعد چون مامانبزرگم پارچه میندازه رو فرش سبزی خشک میکنه  همه از کنار سبزی ها رد میشن مو میفته توش

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
تب کرده؟🤤 نکنه کرونا گرفته😂

ن چون عاشق شده لوس بازیش گل کرده😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
شام ما سوپ بوووود

نوش جووونت مال ما کوکو بود نخوردم الان گشنمه😩

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
والا مامانم میپخت خودش مشکلی نداشت مشکل این بود که با سبزی خشک میپخت که مامان بزرگم هرسال بهمون میده ...

واااااای  ، قصد جسارت ندارم گلم

اولین باره میشنوم با سبزی خشک شده 

من سبزی معطر بخام خشک کنم تو سینی های بزرگ میریزم میزارم روی کمد و یخچال و..‌‌‌ اینجور جاها    چیزی توش نریزه

عاشق شده ازعشق تو تب کرده😁

امشب شب رقص و ساز و آوازه

مرغ دل من در اوج پروازه

با بندری های ساحل کارون

با هم نفسی که اهل اهواز... 😁😁😁😁💃💃💃💃

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
امشب شب رقص و ساز و آوازه مرغ دل من در اوج پروازه با بندری های ساحل کارون با هم نفسی که اهل اهواز ...

اوه دمت گرم دارم شونه هامو بندری میلرزونم🤣🤣💃💃💃💃💃

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
اوه دمت گرم دارم شونه هامو بندری میلرزونم🤣🤣💃💃💃💃💃

خودمم همین وضعیت و دارم 😁😁💃💃💃💃

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...