2777
2789
عنوان

..مشاعره..🌹🤩🤩❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 128 پست
در میخانه که باز است  چرا حافظ گفت دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند 🥰

ای غم بگو از دستِ تو آخر کجا باید شدن
در گوشه یِ میخانه هم ما را تو پیدا میکنی...
#‍ شهریار

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو اي سرو گل اندام حرام است حافظ 🍁

من آن نیم که حلال از حرام نشناسم!
شراب با تو حلال است و آب بی تو حرام...
#‍ سعدی

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای غم بگو از دستِ تو آخر کجا باید شدن در گوشه یِ میخانه هم ما را تو پیدا میکنی... # ‍ شهریار ...

یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 🍁❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
زین دست که دیدارِ تو دل می‌بَرَد از دست ترسم نَبرم عاقبت از دستِ تو؛ جان را! # ‍ سعدی 🍁🍂🍁

ای درد و غم تو راحت دل

هم مرهم و هم جراحت دل

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ساقی بده آبی روان کز روی عشق همچو شمعم آتش دل در جگر خواهد فتاد

هر کـه از ساقیِ عشقِ تو چو من باده گرفت؛
بی خود و
بی خِرَد و
بی خبر و
حیران شد!

#‍ عطار

🍁🍂🍁

من آن نیم که حلال از حرام نشناسم! شراب با تو حلال است و آب بی تو حرام... # ‍ سعدی 🍁🍂🍁

ما ز بالاییم و بالا می‌رویم 

ما ز دریا ایم و دریا می‌رویم 

مولوی 🥰

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
در مذهب ما باده حلال است ولیکن بی روی تو اي سرو گل اندام حرام است حافظ 🍁

تکیه بر اختر شب دزد مکن ، کاین عیار

تاج کیکاووس ببرد و کمر کیخسرو

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ای درد و غم تو راحت دل  هم مرهم و هم جراحت دل

طبیبا! تا به کی بر زخم پیکانش نهی مرهم؟
برو، مگذار دیگر مرهم و بگذار پیکان را...
#‍ هلالی-جغتایی

🍁🍂🍁

هر کـه از ساقیِ عشقِ تو چو من باده گرفت؛ بی خود و بی خِرَد و بی خبر و حیران شد! # ‍ عطار 🍁🍂🍁

در اين بازار گر سوديست با درويش خرسندست 

دايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي

حافظ🍁🧚‍♂️❤️

هر کـه از ساقیِ عشقِ تو چو من باده گرفت؛ بی خود و بی خِرَد و بی خبر و حیران شد! # ‍ عطار 🍁🍂🍁

دردم از یار است و درمان نیز هم 

دل فدای او شد و جان نیز هم

تکیه بر اختر شب دزد مکن ، کاین عیار تاج کیکاووس ببرد و کمر کیخسرو

واعظی پرسید از فرزند خویش،

هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟

صدق و بی آزاری و خدمت به خلق

هم عبادت هم کلید زندگیست

گفت زین معیار اندر شهر ما

یک مسلمان هست آن هم ارمنیست!

پروین اعتصامی

دردم از یار است و درمان نیز هم  دل فدای او شد و جان نیز هم

من از بیگانگان هرگز ننالم 

که هر چه با مو کرد آن آشنا کرد 

بابا طاهر 🥰

مو:من

دردم از یار است و درمان نیز هم  دل فدای او شد و جان نیز هم

تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛
به دردت خو گرفتم نیستم در بندِ درمانت...
#‍ شهریار

واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق ه ...

به ریا وضو گرفتن؛ همه بود شست و شویی!

من و دستِ بی وضویی؛ که نریزد آبرویی...

#‍ دکترالهی-قمشه ای

🍁🍂🍁