2777
2789
بیمه تکمیلی نداشتی؟

داشتم ولی نداد.تکمیلی پول وسایل رو نمی‌ده.حالا می‌خوام برم تامین اجتماعی ببینم پول وسایل رو میده یا نه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد و نقاهتت چند روز بود؟خونریزی و استفراع و تهوع داشتی؟ کدوم بیمارستان انجام دادی

درد فقط تو ریکاوری.اومدم خونه نذاشتم مامانم رختخواب پهن کنه.تا یه هفته نیاز هست کسی برای آدم آبمیوه آماده کنه.من فقط تو بیمارستان یکبار استفراغ کردم . بعدش اصلا درد و تهوع نداشتم بیمارستان بوعلی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نمیدونم والا..من نمیتونم..من هر وعده یه کفگیر میخورم..انشاالله موفق باشید

من قبلا دو بشقاب میخوردم.ممنون

اینجوری نگو..وقتی ذوق داشته باشی میشه..دخترداییم 80اینا بود واس عدوسیش خودشو کرد65..ورزش و کالری شما ...

تا حالا ده بار وزن کم کردم دوباره چاق شدم میشنیم دور هم بخور بخور یدفه میبینم که رفتم بالا معده رو بردارم که دیگه نتونم بخورم

میشه بدونم کدوم شهر و دکترتون کی بود هزینه هات خیلی خوب بوده

تهران.بیمارستان بوعلی دکتر سامان محمدی پور .کارش عالیه.همه بهش میگن پنجه طلا

در کل9میلیون شد

بله.تازه میشد قبلش آزمایش اینا رو با بیمه رفت که رایگان باشه ولی من رفتم خصوصی که زودتر تموم بشه

تا حالا ده بار وزن کم کردم دوباره چاق شدم میشنیم دور هم بخور بخور یدفه میبینم که رفتم بالا معده رو ب ...

انشالله تصمیم درستو بگیری..من باشم ترجیح میدم بخورم لذتمو ببرم در کنارش ورزشم بکنم..چه کاریه از زندگیم لذت نبرم..البته لذت همش خوردن نیس ولی خب😆