در مورد بیماریها نظری ندارم با پی آر پی ولی این مورد رو از خانم دکتری که پیشش میرفت در زمینه زیبایی شنیدم اصلا انجام نمیداد فقظ میگفت یکی از همکارام که استاد دانشگاهه کلی با اصرارش براش انجام داد
سلام مشاور پوست ومو هستم من بهتون پک بوتاکس بی اند وی رو پیشنهاد میدم،گیاهی هم هست و عوارضیهم نداره هزینم نسبت به بوتاکس کمتره این پک شامل تونر برای پوستای چرب وآرایش پاک کن برای پ.ستای خشک2-کرم روز وشب 3-ماسک 4- کرم دور چشم. برای خرید ومشاوره در خدمت هستم
عزیزم برو لیزر بوتاکس و زیبایی نگار دکتر الهام کاکاوند اولا اون شیشه بوتاکس رو جلوی خودت اون پلمب فلزی روش رو باز میکنه و تزریق میکنه اخرش هم شیشه خالیش رومیدش به خودت اینکه تو کارش غل وغش باشه نیست من و خیلی از همکارام اونجا میریم کارش خیلی خوبه نتیجه اش هم خیلی خوب بوده در مورد اینکه چه نوع بوتاکسی بزنی کانادایی یا انگلیسی خودت تصمیم بگیر هر دو رو انجام میده ولی قیمت انگلیسی رو 300 میگیره و کانادایی رو 150 اگه بگم ماندگاری کاناداییه و نتیجش بهتر بود شاید باورت نشه .چون ماها هر دو نوعش رو امتحان کردیم قیمتاش هم که واقعا عالیه چند جای دیگه که قبلا یا خودم رفتم یا همکارام قیمتهاش بیشتر بوده وهمونجور که دوستان گفتن معلوم نیست یک شیشه رو برا چند نفر میزنن چون جلوی خودت باز نمیکنن شماره مطبش فکر کنم88199121 باشه اگه اشتباه بودتو نت اگر اسمشو سرچ کنی ادرس و تلفنش و سایتش رو میده .
دوستان بوتاکس تا وقتی که انجام بدی و ادامه بدی عالیهه اما وقتی که ولش کنی به شدددت پوستت می یوفته و سنتونو بیشتر نشون میده من تو 28 سالگی به اشتباه انجام دادم در 29 سالگی تکرار کردم فقط واسه یه خط نازک رو پیشیونیم اما وقتی ول کردم رو پیشونیم اگه کمی به بالا نگاه کنم خطای عمیقی می یوفته پلکام هم خیلی افتاده تر شده شانس اوردم خودم فیسم خوبه و کم سن نشون میدم وگرنه ... کلا خیلی پشیونم بر میگشتم عقب به هیچ عنوان انجام نمیدادم اینو خواهرانه گفتم خواهرام هم انجام دادن خیلی پشیمونن پیش دکترای متخصص با دیسپورت هم انجام دادیم