2777
2789

اقا شوهرمن انقد دوست داره زود بخوابم انگار دنیا رو بهش دادن😂

امشب وسط چت یهو گفتم خوابم گرفته انقد خوشحال شد خدا میدونه...

نمیدونم چرا دوست داره ساعت ۹دیگه من بخوابم.میگه زود بخواب صبح سحر بیدار شو

حالا سحر بیدارم ولی از این طرف دیرمیخوابم ۹ خدایی نمیتونم دیگه😭

وقتی خودش نیست میگه زود بخواب

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چیزو کی انجام میدین؟؟ عه .. چیزه .. اشتب شد از سر فضولی بود      

😂گفتم وقتی خودش نیست

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
شوهرمن بشدددت پایه هست خودشم باهام بیدارمیمونه😂😂❤

😭😂

پس چیزو کی انجام میدین؟؟ عه .. چیزه .. اشتب شد از سر فضولی بود      

فضول 😂

میگه موقعی که نیس دوست داره خانومش زود بخوابه

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

بنده خدا شوهرم ۱۵ ساله این آرزو رو داره محقق نشده

فقط وقتی میرفتم سرکار زود می‌خوابیدم

الانم دوس دارم زود بخوابم بچه ها نمیزارن یا وقتی خوابن من تازه کارای عقب افتادم رو انجام میدم

من تو پاییز و زمستونا نهاااایتا دیگ ۱۱ . ۱۱ونیم خااابم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ما که الان عقد هستیم همش میکه بخواب تاظهر اما دیگ خودم زود میخوابم زود پامیشم اصلا دیرم بخوابم ۸ پاش ...

میگه تا ظهر بخواب؟؟😳🤔

میگه تا ظهر بخواب؟؟😳🤔

اره میگ‌چرا زود پاشدی بانووو  من خودم دیگ نمیتونم درعوض من انقد با خوابش مشکل دارم روزا جمعه باس انق بزنگم ب گوشیش ک پاشه  یا ظهرا اگ توخونمون بیاد بخوابه منک ک کلا کنارش خواب نمیرم باید کسی کنارم نباشه امااقا چنان خواب میره بالگد بخدا بیدارش میکنم