2777
2789
عنوان

حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6201 بازدید | 135 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر از کجا پیدا کردی؟ دعا کن برای منم جواب بده من بیشتر ازسه روز میخونم

من همش میرفتم تاپیک های قدیمی رو میگشتم یکی اونجا گذاشته بود

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
آخه بگو بدونم چی بوده  شاید این ختم رو نمیخوندی حل نمیشد گرفتار میموندی

نه به زور خواستم همش دعا های سنگین برمیداشتم 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
بله ختم ۳ روزه ی ایت الکرسیه و خیلی حاجت بده هست 😊👌🏻

همینه ختم ایت الکرسی؟

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
دیده نمیشه لطفا تایپ کن بعد لایکم کن

رو عکس بزن با کیفیت نشون میده

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
من از روی تجربه شخصی میگم هر ذکر و ختمی رو انجام ندین خانما اومد نیومد داره من چند بار ختم انجام داد ...

خب از کجا بفهیمم کدوم خوبه

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

الهی که خدا هرکی هرچی میخواد به حق این شب عزیز بهش بده.

هرکی بچه نداره به حق این شب دامنشو سبزکنه

هرکی هر گرفتاری داره خدا کمکش کنه

منم دعا کنید شاید با دعای شما حاجت روا شم ان شاء الله

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
به ردیف بخونیم مثلا اعوذ بالله دوباره خب جلوش مینوشتی دوبار جدا حدا نوشتی و اینکه تو سوره ها و آیت ا ...

اره به ترتیب بخونید

نه دیگه اعوذو بالله رو گفتی بعد برو بسم الله تا بعدی