2777
2789
عنوان

دیزاین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 38 پست

لوستر کم داره خونه. گفتم که روی فرشت روفرشی ترک بگیر از این کشدارا رنگای خنثی مث کرم یا خاکستری قیمتشونم ۶۰۰ ایناس فک کنم. موکتم جمع بشه چ سرامیک رنگ روشن بشه. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

کف سرامیک بشه عالی میشه 

خیلی هم خوبه کی گفته بده 😤

مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم

فقط رنگ موکت جالب نیس ک سرامیک میکنن عالی میشه

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه عزیزم خیلی قرمزیه واسه این تو ذوق میزنه مثلا میتونستی کوسن و پرده تو زرشکی بزنی فرش ومبل رو کرم روشن. ک همه چی خیییلی قرمز وتاریک وخسته کننده نباشه

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

فرشا متفاوته؟????

در کل خوبه .سرامیک یا پارکت بشه بهترم میشه.چیزایی میخری همین رنگا باشه یعنی سفید کرم طلایی قرمز.

اینطرفش خالیه؟

من اکر بودم فرشا یه شکل میگرفتم.و مبلا رو اگر اینطرف خالیه یه مدل دیگه میچیدم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزیزم قشنگه اگه کف خونه سرامیک سفد بشه و یه فرش جمع بشه 

و همون فرشی که زیر مبلا هست و به عرض پهن کنید و مبلارو باز تر بچینید 

و یه عالمه گلدون یک رنگ بخری یه رنگی که به خونت بیاد مثلا طلایی بعد یه عالمه گل طبیعی خوشرنگ و سبز بکاری داخلشون و و بزاری جاهای مختلف خونت عالی میشه😍😍😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
لوستر کم داره خونه. گفتم که روی فرشت روفرشی ترک بگیر از این کشدارا رنگای خنثی مث کرم یا خاکستری قیمت ...

خوب من تازه جهزیه خریدم همین روفرشی ک انداختم ۷۵۰تومنه دیکه نمیتونم هزینه کنم 

بوفه قرار عوض بشه طلایی 

اونم  عوضش نکردی نکردی . قشنگه ک 

مبلارو هم ی جوری چیدی صاف بچین فضا رو گرفته 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
خوب من تازه جهزیه خریدم همین روفرشی ک انداختم ۷۵۰تومنه دیکه نمیتونم هزینه کنم 

تو فقط اون موکتارو جمع کن حل میشه داستان 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن