2777
2789
وای یادش بخیر ۱۵،۱۶سالم خیلی برام جالب بود یه کتاب راجع بهش خوندم وخیییلی غرقش شده بودم توهم ورم داش ...

هه کجای کاری.من از شدت ذوق تو مدرسه انجمن کشف راز مثلث برمودا تشکیل دادم😏

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ام باحالی😂

قربونت

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

دلم میخاد برم توش ببینم چی میشه 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
خب هنوز دقیق نمیدونن چیه حتی دانشمندا

آره

ولی این نظریه خیلی قویه و منطقی

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
واقعا میری؟من هزینشو میدم برو برا ما هم خبر بیار

اره کاش یکی منو ببره اگه هم مردم چیزی واسه ازدست دادن نداشتم خخخخ

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
به نتیجه ای هم رسیدین یانه

تا حدودی

ما فکرمیکنیم زیر اون دریاچه حجم عظیمی از مغناطیس قرار داره.و به همین دلیله که هوامیما ها و کشتی ها سقوط میکنن زیر اب به علت اینه که قطب نما هایی ک اونا استفاده میکنن از فلز هست و ب دلیل میدان مقناطیسی زیاد این اتفاق میوفته

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نه اقیانوس آرام نزدیک ژاپنه

در غرب اقیانوس اطلس، در آن سوی سواحل جنوب شرقی ایالات متحده، ناحیه ‌ای وجود دارد که به شکل مثلث است. این ناحیه از برمودا در شمال آغاز می‌شود و تا قسمت جنوبی فلوریدا امتداد می‌یابد، سپس از سمت شرق با گذشتن از جزایر باهاما و پورتوریکو، به طول جغرافیایی ۴۰ درجه به سمت غرب کشیده می‌شود و دوباره به برمودا باز می‌گردد.

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!